MSI začalo osazovat notebooky nejvýkonnější mobilní grafikou současnosti

13. 7. 2012 18:55    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnost MSI představila herní notebooky GT70 a GT60 vybavené nejrychlejší mobilní grafikou, jaká byla doposud vyrobena - NVIDIA GeForce GTX 680M. S grafikou založenou na architektuře NVIDIA Kepler dosahují notebooky GT70 a GT60 až 24 000 bodů v benchmarku 3D Mark Vantage (údaj výrobce). Dále jsou notebooky vybaveny čtyřjádrovými procesory Intel Core i7 třetí generace Ivy Bridge, matným Full HD displejem a integrovanou hráčskou klávesnicí SteelSeries.

MSI začalo osazovat notebooky nejvýkonnější mobilní grafikou současnosti

NVIDIA GeForce GTX 680M nabízí kompletní arzenál next-gen herních technologií. Grafiky jsou vybaveny 3 GB GDDR5 video paměti. Plná podpora DirectX 11 a NVIDIA PhysX pro využití realističtějších vizuálních efektů.

Celkový výkon notebooku dále umocní MSI Super RAID se dvěma 128GB mSATA SSD disky třetí generace zapojenými v diskovém poli RAID 0. Rychlost čtení přesahuje 900 MB za sekundu (údaj výrobce). Pro ukládání video, audio a záložních souborů pak slouží klasický 750GB pevný disk.

Použití reproduktorů Dynaudio v kombinaci s prostorovým zvukem THX TruStudioPro MSI zprostředkovává zvukové reprodukce. Při vývoji klávesnice pro nadšené hráče společnost MSI spolupracovala s firmou SteelSeries. Uspořádání a velikost kláves je upravena tak, aby splňovala požadavky hráčů. MSI používá u všech herních notebooků matný displej s Full-HD 1080p rozlišením.

Krátké zprávy

Diskuse