Polohovatelná kamera D-Link DCS-5222L HD tvarem připomíná R2-D2

24. 7. 2012 19:51    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnost D-Link rozšiřuje své portfolio cloudových produktů o polohovatelnou kameru typu PTZ (pan, tilt and zoom). Obraz z této cloudové kamery lze v reálném čase přenášet také do mobilních zařízení, například do smartphonů či tabletů. DCS-5222L nabízí obraz ve vysokém rozlišení v HD kvalitě, využívá motorový polohovací mechanismus s maximálním úhlovým rozsahem 340°. Vestavěné infračervené diody automaticky přepínají mezi denním a nočním režimem.

Polohovatelná kamera D-Link DCS-5222L HD tvarem připomíná R2-D2

Cloudová kamera DCS-5222L představuje nezávislý dohledový systém mimo jiné i díky integrovanému procesoru. Snímky lze zálohovat v počítači, v úložišti NAS nebo na kartě microSD. Software D-ViewCam (zahrnuto v ceně) umožňuje spravovat až 32 zařízení, sledovat několik streamů videa na jediné obrazovce a nastavit upozornění e-mailem. Vzdálenou správy funkce polohování kamery lze provozovat pomocí běžného počítače s OS Windows nebo také zařízení Android, iPhone a iPad.

Polohovatelná kamera DCS-5222L je na českém trhu dostupná za doporučenou maloobchodní cenu 6.810,- Kč (bez DPH). Kamera je výrobcem doporučována pro soukromé i firemní uživatele.

Toliko z oficiálních informací. A teď jen krátce k nadpisu. Napadlo mě to hned a neodolal jsem :). Pro neznalé uvádím tento odkaz.

Krátké zprávy

Diskuse