Miniprojektory Philips PicoPix PPX2450 a PPX 2480 poslouží na cestách

6. 8. 2012 15:23    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Philips představil dva přenosné projektory PicoPix PPX2450 a PPX 2480, určené na časté cesty, kde mohou posloužit soukromým i pracovním účelům. Díky vestavěnému multimediálnímu přehrávači s vnitřní pamětí a vlastnímu akumulátoru s výdrží až dvě hodiny nepotřebujete k přehrávání žádné další zařízení, i když oba modely lze zároveň propojit s notebooky, chytrými telefony nebo tablety. Novinky zvládají promítat obraz s úhlopříčkou 3 metry, což odpovídá 120 palcové televizi.

Miniprojektory Philips PicoPix PPX2450 a PPX 2480 poslouží na cestách

Přístroje Picopix PPX2450 a PPX 2480 se liší od standardních projektorů kapesní velikostí. Obraz je promítán v nativním rozlišení 854 x 480 pixelů LED diodou se svítivostí 80, respektive 55 lumenů s udávanou životností až 30 tisíc hodin. Výrobc říká, že projektory nabízejí za optimálních světelných podmínek velice kvalitní obraz, což v překladu znamená, že v čím větší šero je tím lépe je obraz viditelný. Ostření obrazu je manuální.

Projektory jsou opatřeny univerzálním vstupem USB, s nímž lze nahrávat data do vnitřní paměti o velikosti 2 GB, nabíjet baterii, ale i připojit paměťová zařízení a přehrávat jejich obsah. Projekci lze spouštět také z vnitřní paměti či z paměťové karty Micro SDHC. Vestavěný akumulátor dokáže promítat vložený obsah na jedno nabití až 2 hodiny (údaj výrobce).

Pro připojení výkonnějšího zvukového systému je k dispozici stereo výstup. K připojení externích zařízení poslouží mini HDMI konektor (kabel není součástí balení), VGA kabel (součástí balení PPX 2480), kompozitní A/V kabel (součást balení PPX 2480 i PPX 2450), komponentní A/V kabel (volitelné příslušenství), nebo kabel pro přímé přípojení zařízení Apple iPhone, iPod či iPad (volitelné příslušenství).

Doporučená cena projektorů je 8.990,- Kč s DPH.

Krátké zprávy

Diskuse