Eurocom nově nabízí upgrade grafických karet u svých herních notebooků

16. 11. 2012 11:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Eurocom oznámil nabídku upgradu grafických karet u svých herních notebooků. Mezi grafické karty, kterými můžete vylepšit svůj notebook od Eurocomu v současnosti patří modely AMD Radeon 7970M, NVIDIA GeForce GTX 660M, GTX 670MX, GTX 675MX až 680M.

Eurocom nově nabízí upgrade grafických karet u svých herních notebooků

Dle Marka Balica, ředitele Eurocomu, přináší upgrade GPU v notebooku delší možnost využití notebooku (pro herní využití). Eurocom nabízí tři druhy upgradu pro nově zakoupené notebooky a již dříve zakoupené modely.

Důvod proč Eurocom může zákazníkům nabízet pro notebooky nezvyklý upgrade grafické karty je ten, že společnost ve svých modelech využívá grafické karty se standardním slotem MXM 3.0b, což umožňuje poměrně snadnou možnost výměny grafické karty. Další výhodou slotu MXM 3.0b je podpora dvou grafických karet a to bez ohledu na výrobce karty, tudíž lze díky tomuto standardu provozovat ve stejném notebooků jak dvě GPU od Nvidie v SLI tak od AMD v CrossFireX.

Ti, kteří o možnosti výměny grafické karty uvažují, mohou svůj notebook zaslat Eurocomu, kde jim grafiku vymění, nebo jim Eurocom může zaslat kit pro upgrade grafiky domů a oni si GPU mohou vyměnit sami.

Zdroj: notebookreview.com

Krátké zprávy

Diskuse