Toshiba uvedla nové produkty - notebooky i tablety

12. 6. 2013 11:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Toshiba představila nové tablety Excite se systémem Android, novou řadu notebooků Satellite C, inovovala řadu Satellite L a Satellite S.

Toshiba uvedla nové produkty - notebooky i tablety

Mezi nové multimediální notebooky Satellite S přibudou nové modely 15,6" a 17" notebooků s dotykovými HD nebo Full HD displejů a matným provedením. Tato řada notebooků disponuje procesory Intel Core třetí nebo čtvrté generace nebo AMD řady E nebo A. Grafický čip je buď integrovaný Intel HD 4000 až po Nvidia GeForce GT 740M nebo AMD Radeon HD 8650G.

Toshiba přináší také kancelářské notebooky řady Satellite L, nové modely mají úhlopříčky displejů od 14,1" až po 17,3" s HD nebo HD+ rozlišením, antireflexní úpravou a dotykovým ovládáním. Notebooky jsou vybaveny čtvrtou generací procesorů Intel Core nebo AMD řady A. Výběr grafických čipů je identický jako u nových modelů řady S.

Rovněž řada Satellite C přišla s inovovaným designem a novou konfigurací. K dispozici jsou pouze v jedné úhlopříčce 15,6" s volitelným dotykovým ovládáním. Dle modelu jsou notebooky vybaveny procesory Intel Celeron, Pentium, Core či AMD řady E či A. Tato řada nabídne integrované grafické čipy Intel či AMD (dle procesoru) nebo Nvida GeForce 710M.

Vedle nových notebooků přišla Toshiba také s novým tabletem Excite s úhlopříčkou 10,1" a systémem Android 4.2, ke kterému je dodáván doplňkový kryt s klávesnicí Toshiba Keyboard Cover. Tablet pohání čtyř jádrový procesor Nvidia Tegra 4. U tabletu zaujme i displej s rozlišením 2560 x 1600 pixelů, který je chráněn tvrzeným sklem.

Cena notebooků Satellite L začíná na 13 990 Kč s DPH, ceny notebooků Satellite S startují na 15 990 Kč a notebooky C50 vyjdou na 9 999 Kč. Cena tabletů Excite začíná na 7 499 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse