Nové Sony VAIO Fit multi-flip se dá poskládat na 3 způsoby

18. 10. 2013 12:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Představeny byly konvertibilní notebook VAIO Fit multi-flip a tenké notebooky VAIO Tap 11 s nabíjecí a oddělitelnou klávesnicí.

Nové Sony VAIO Fit multi-flip se dá poskládat na 3 způsoby

Nový VAIO Fit multi-flip nabízí unikátní multi-flip design a hliníkové tělo. Konstrukce notebooku umožňuje změnit notebook z klasického vzhledu notebooku na tablet či prezentační přístroj. FullHD dotykový displej s technologií TRILUMINOS Display for mobile obsluhuje dedikovaná grafická karta Nvidia. Notebook je poháněn procesory Intel Core. Vedle toho disponuje VAIO Fit podsvícenou klávesnicí, zadním 8 MPx fotoaparátem či NFC čipem.

Druhým představeným modelem je VAIO Tap 11, tento tenký a lenký notebook disponuje procesory Intel Core a SSD disky. Unikátní je bezdrátová magneticky přichytitelná klávesnice s touchpadem, která slouží při vypnutém stavu jako ochranný kryt. Notebook má IR vysílač, což umožňuje použít PC jako dálkový ovladač.

Sony VAIO Fit multi-flip budou v prodeji s displeji o úhlopříčkách 13"-15" a jejich cena se bude pohybovat v rozmezí 20 000 Kč až 40000 Kč a budou k dispozici od listopadu 2013.
VAIO Tap 11 bude rovněž k dispozici od listopadu 2013 za cenu od 22 000 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse