Toshiba představuje nové řady notebooků pro firmy

24. 6. 2013 09:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Především k firemnímu využití je předurčuje přítomnost dokovacího konektoru u každého modelu.

Toshiba představuje nové řady notebooků pro firmy

První a nejvyšší řada bude mít označení Tecra A50, bude se jednat o velmi odolný notebook, který odolá pádu až 76 cm výšky a má klávesnici odolnou proti polití. Bude možné ho vybavit širokou škálou disků včetně hybridních nebo SSD disků.

Trošku multimediálněji zaměřená řada ponese název Satellite Pro L. Tyto notebooky jsou vybaveny matnými displeji s antireflexním povrchem. K dispozici budou dvě velikosti úhlopříček a to 15.6 a 17.3 palců, takže je bude možné využít i jako náhradu stolního počítače. Opět bude k dispozici široká škála konfigurací. Přístroje vybaveny dedikovanou grafickou kartou, například v nejvyšší konfiguraci s GeForce GTX 770M, budou moci zobrazovat plochu až na 3 monitory současně. Jako zajímavost budou jistě reproduktory známé značky Onkyo.

Nejlevnější řada bude označena jako Satellite Pro C. Bude se jednat o klasické přístroje s úhlopříčkou až 17.3 palce. Ve výbavě budou veškeré potřebné porty a bezdrátové technologie. To co je bude povyšovat nad ostatní modely bude rozlišení displeje začínající na HD+ , tedy 1600 x 900 pixelů.

Zdroj: Toshiba

Krátké zprávy

Diskuse