Asus představil nové Transformery

8. 6. 2014 08:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Společnost Asus se stále častěji zaměřuje na zařízení, která kombinují co nejvíce funkcí v jednom těle. Na Computexu firma představila několik nových zařízení v čele s jedním opravdu univerzálním.

Asus představil nové Transformery

Tím univerzálním zařízením se myslí nový Transformer Book V a to znamená až 5 funkcí. Transformer Book V lze použít jako notebook s operačním systémem Windows 8.1 nebo Androidem 4.4 KitKat. Dále je možná oddělit displej a pracovat s ním jako s tabletem, opět lze využít oba operační systémy. Systém jako bonus na závěr, se do tabletů vkládá smartphone, který zprostředkovává běh systému Android.

V režimu notebooku nabídne Transformer Book V klasickou klávesnici a touchpad. Velikost displeje je 12,5 palce s HD rozlišením 1366 x 768 pixelů. Procesory budou použity od Intelu z řady Core a SSD úložiště bude mít kapacitu až 128GB

Další produkt je opět z řady Transformer a nese jméno Transformer Book T300 Chi. Ten nabídne vysoké rozlišení 2560 x 1440 pixelů s IPS matricí. V tomto tableto-notebooku bude použit pouze jeden operační systém , ale výrobce se nezmiňuje jaký.

Zdroj: Asus

Krátké zprávy

Diskuse