MSI GT72 se prodává i v ČR

12. 8. 2014 12:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Společnost MSI uvedla na český trh herní notebook MSI GT72, jenž nabídne výkonnou grafickou kartu Nvidia GeForce GTX880M s procesory Intel Core i7.

MSI GT72 se prodává i v ČR

MSI GT72 se bude v ČR prodávat ve dvou variantách a to Dominator a Dominator Pro. Dominator Pro nabídne výkonnější grafickou kartu GTX880M, Dominator má "jen" GTX870M. Ačkoliv to nebývá u notebooku zcela běžné, lze grafickou kartu vyměnit či aktualizovat díky použití MXM slotu.

Tento 17,3" notebook má matný displej s FullHD rozlišením, je poháněn procesory Intel Core i7, které mají k dispozici až 32 GB RAM. Pro ukládání dat je možné volit z kombinace SSD či HDD, které mohou být zapojeny v RAID. Najdeme zde barevně podsvícenou klávesnici z dílny SteelSeries, BD nebo DVD vypalovací mechaniku, nadstandardních šest USB 3.0 portů, čtečku SD karet, HDMI, 2x mini DisplayPort (celkově je tedy možné zapojit až 3 externí monitory) a síťovou kartou Killer Doubleshot Pro.

Další specialitou těchto herních notebooků je tlačítko připínání grafických karet, kde si uživatel sám může rozhodnout kdy použije integrovanou a kdy výkonnou dedikovanou grafickou kartu.

MSI GT72 je již v ČR v prodeji za ceny začínající na 50 000 Kč s DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse