Asus má nový QHD ultrabook, netbook i tablety

10. 9. 2014 16:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Asus se na letošním veletrhu IFA v Berlíně pochlubil novým prémiovým ultrabookem Zenbook UX305 s QHD+ rozlišením, mini notebookem EeeBook X205 nebo androidím tabletem MeMO Pad 7.

Asus má nový QHD ultrabook, netbook i tablety

Nový EeeBook X205 je cenově dostupný notebook s úhlopříčkou 11,6" a hmotností necelý 1 kg. Tento notebook je vybaven systémem Windows 8.1 a díky technologii Connected Standby umožňuje velmi rychlé probuzení z režimu spánku. Tento notebook bude dostupný ve 4 barvách a to černé, bílé, zlaté a červené.

Asus představil i nového zástupce tabletů s operačním systémem Android. Tablet MeMO Pad 7 pohání čtyřjádrový procesor Intel Atom a má 7" Full HD IPS displej. Hmotnost tohoto tabletu je velmi dobrých 269 g. Pro uživatele bued k dispozici uživatelské rozhraní Asus ZenUI. K dispozici bude tablet ve třech barvách: červené, zlaté a černé. Vedle verze s WiFi bude možné zakoupit i verzi s 4G LTE modemem.

V neposlední řadě se Asus pochlubil prémiovým ultrabookem Zenbook UX305, který u displeje s úhlopříčkou 13,3" nabídne rozlišení 3200 x 1080. Pohání jej procesory Intel Core M, které jsou doplněny SSD disky s kapacitou až 256 GB. Tento ultrabook přijde na trh v bílé a temně šedé barvě.

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse