MSI představilo multimediální notebook s hudebními vlohami

30. 1. 2014 12:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Firma MSI je poslední dobou známá především výkonnými herními notebooky. Páteř prodeje však netvoří herní, nýbrž multimediální notebooky střední třídy a tak s jedním takovým tchajwanská společnost přispěchala.

MSI představilo multimediální notebook s hudebními vlohami

Jedná se o model CX61 2PC, ten sice na první pohled nezaujme vzhledem, ale pokusí se o to hardwarem a cenou. Jedná se o 15,6 palcový notebook s možností volby rozlišení displeje mezi 1366 x 768 nebo 1920 x 1080 pixelů. Procesory budou z rodiny Intel Core i5 a i7 4. Generace Haswell a vybrat si půjde až 16 GB DDR3L operační paměti.

CX61 2PC však chce zaujmout především grafickou kartou a zvukem. Grafická karta je zastoupena čipem NVIDIA GeForce GT820M s 2GB GDDR3 video paměti. Na segment, ve kterém se notebook pohybuje, se jedná o nadstandardní kartu a půjde si zahrát i novější hry. V případě zvuku se MSI chlubí nově vyvinutým zesilovačem a pozlacenými konektory jack 3,5 mm pro kvalitní výstup. Také jsou přítomny 2kanálové reproduktory, které nejsou běžné a slibují kvalitnější zvukový projev.

Samotný notebook váží 2,5 kg a kromě klasické konektorové výbavy obsahuje dnes čím dál vzácnější optickou mechaniku typu DVD Super Multi. Baterie má 6 článků a kapacitu 4400 mAh.

Cena zatím nebyla zveřejněna.

Zdroj: techpowerup.com

Krátké zprávy

Diskuse