Asus představil 3 nové notebooky z herní řady ROG

7. 6. 2015 08:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Na právě probíhajícím veletrhu Computex se výrobci předhánějí v představování novinek a jinak na tom není ani Asus, ten představil 3 zajímavé notebooky.

Asus představil 3 nové notebooky z herní řady ROG

První z nich je herní ROG G751JT, ten má za úkol nahradit desktopový počítač a má proto 17.3 palcovou úhlopříčku s FullHD rozlišením. Existovat bude několik konfigurací, vždy však s procesory Intel až do Core i7 a grafickou kartou GeForce řady 900 až do GTX 980M. Notebook nabídne i podporu technologie G-Sync od Nvidie pro plynulý a netrhaný obraz. O chlazení se starají dva ventilátory s výdechem na zadní straně notebooku.

Další model nese označení ROG G501. V designově střízlivém těle bude 15,6 palcový displej s až 4k rozlišením kterému bude dodávat obraz grafická karta Nvidia GeForce řady 900 a procesory Intel.

Poslední je agresivní ROG GL552 s designem inspirovaným neviditelnými stíhačkami. Výrobce se zatím nezmiňuje o hardwarové výbavě, a vyzdvihuje jen doplňkový SSD a herní klávesnicí a Sítovým softwarem GameFirst III pro optimalizaci síťového hraní

Zdroj: Asus

Krátké zprávy

Diskuse