Toshiba představila firemní notebook Satellite Pro s tříletou zárukou a zárukou vrácení peněz při poruše v prvním roce provozu

25. 9. 2015 08:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Toshiba má nový firemní notebook, na který poskytuje tříletou záruku a také záruku spolehlivosti Reliability Guarantee.

Toshiba představila firemní notebook Satellite Pro s tříletou zárukou a zárukou vrácení peněz při poruše v prvním roce provozu

Jedná se o 15,6" notebook s procesory Intel Core i5 a i7 páté generace, které mohou být doplněny dedikovanou grafickou kartou Nvidia GeForce 930M. Jako úložiště poslouží HDD či SSD disky. Displej s antireflexní vrstvou má HD nebo FullHD rozlišení.

Z konektivity je notebook Satellite Pro A50-C vybaven čtyřmi USB porty, HDMI portem, Gigabit LAN, slotem na SD kartu a také dnes již ne zcela u notebooků běžnou DVD mechanikou.

Toshiba na tyto notebooky poskytuje záruku spolehlivosti Reliability Guarantee, kdy v případě poruchy notebooku, do jednoho roku od pořízení, z důvodu výrobní vady, bude notebook opraven a zároveň bude navrácena celá jeho pořizovací cena.

První konfigurace těchto notebooků se již dostala na český trh za cenu 18 990 Kč. Za tuto ceno dostanete Satellite Pro A50-C s procesorem Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD s 7200 ot/min, integrovanou grafikou Intel HD 5500 a DVD mechanikou.

Zdroj: Tisková zpráva

Toshiba Satellite Pro A50-CToshiba Satellite Pro A50-C
Krátké zprávy

Diskuse