Dell na CES připravil nové modely XPS a Alienware

12. 1. 2015 16:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Dell na probíhajícím veletrhu CES představil nové modely řady XPS včetně nejlehčího třináctipalcového modelu a nové herní modely Alienware.

Dell na CES připravil nové modely XPS a Alienware

Řada notebooků XPS patří mezi modely pro každodenní použití. 13ti palcový model nabídne téměř bezrámečkový displej s až Quad HD+ rozlišením a především hmotnost pouhých 1,18kg. Dell slibuje až 15ti hodinovou výdrž na baterii, 5. generaci procesorů Intel Broadwell a SSD úložišť. Větší 15ti palcový sourozenec dostane do vínku především kvalitní 4k displeje a nové procesory.

Dellu však patří i prémiová značka Alienware, která nabízí především herní notebooky. Ty přicházejí ve formě 15 a 17ti palcových modelů. Ty by měli být být o 20% tenčí a nabídnou nejnovější a prozatím nejvýkonnější jednočipovou grafickou kartu od Nvidie, Geforce GTX 980M. Kromě procesorů Intel Core i7 nové Alienware nabídnou i zařízení Alienware Graphics Amplifier, který by se měl starat o kvalitní napájení procesoru a grafické karty pro maximální výkon. Amplifier však bude nutné dokoupit zvlášť.

Zdroj: Dell

Krátké zprávy

Diskuse