Nové Star Wars můžete mít i na notebooku od HP.

15. 10. 2015 16:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Už tuto zimu se do kin dostane nová epizoda ze ságy Star Wars. Na to slyší nejen fanoušci, ale i firmy, které se často předhání s přísunem nejrůznějších předmětů s licencí filmového hitu. Notebooky mezi ně tak často nepatří a tak je model HP Star Wars Special Edition zajímavá změna.

Nové Star Wars můžete mít i na notebooku od HP.

Notebook je zajímavý především vzhledem. Celé tělo je pokryté nejrůznějšími motivy ze slavné filmové série. Notebook je vyveden do barev Impéria, a tak na něm nalezneme bitevní šrámy, Stormtroopery, touchpad jako se zaměřovacím křížem z X-Wingu a rudě podsvícenou klávesnici.

Hardwarově se jedná o poměrně běžný notebook s 15,6 palcovým displejem s FullHD rozlišením, procesorem Intel Core i5 a i7 Skylake, 8 GB RAM a grafickou kartou Nvidia GeForce 940M. 1TB pevný disk doplňuje DVD mechanika a reproduktory se softwarovou úpravou zvuku. Pro fanoušky je zajímavější obsah na pevném disku.

HP si dalo práci a vyvinulo ovládací aplikaci, která vypadá jako velitelské centrum hvězdného křižníku. Zde bude také galerie s prý unikátními 1100 obrázky, které pokrývají 40 let historie. Také zde najdeme zvuky, témata a wallpapery z filmu, včetně pípání robůtka R2-D2.

Star Wars notebook od HP, bude v prodeji i na našem trhu, a to za 19990 Kč.

Zdroj: HP

Krátké zprávy

Diskuse