Toshiba uvádí manažerský notebook Potégé Z30-B s LTE modemem a NBD on-site zárukou

10. 11. 2015 08:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Toshiba na český trh uvedla notebook Potégé Z30-B, jenž nabídne LTE modem, hořčíkové šasi, nízkou hmotnost i tříletou záruku.

Toshiba uvádí manažerský notebook Potégé Z30-B s LTE modemem a NBD on-site zárukou

Tento notebook s 13,3" displejem, hmotnosti 1,2 kg a LTE modemem je vhodným notebookem na cesty pro ty, kteří požadují vysokou mobilitu a neustálé připojení k internetu. Notebook pohání procesory Intel Core páté generace a jeho výdrž dosahuje až 17 hodin. Samozřejmostí je vysoká bezpečnost (TPM čip, čtečka karet Smart card, šifrovaný SSD disk) a možnost dokování. Notebook disponuje rozhraními 3x USB 3.0, Ethernet a dokovacím konektorem. Z procesorů lze vybírat z modelů Intel Core i5 nebo i7, u operační paměti je to pak 8 GB či 16 GB. SSD disk může mít veliksot 256 GB nebo 512 GB.

Vedle vysoké odolnosti a spolehlivosti nabízí tento notebook také tříletou onsite záruku s odezvou do druhého dne. Na notebook je také poskytována záruka spolehlivosti, kdy pokud notebook projeví po dobu 1 roku výrobní vadu, bude vedle bezplatné opravy zákazníkovi také navrácena pořizovací cena notebooku.

Notebooky Toshiba Potégé Z30-B jsou již v ČR v prodeji za ceny začínající na 40 990 Kč s DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse