Toshiba nabízí pro firemní zákazníky lepší záruku

3. 12. 2015 08:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Toshiba se čím dál více orientuje na firemní zákazníky. Nabízí několik modelů primárně určených pro firemní nasazení, které splňují požadavky jak na bezpečnost, tak i spolehlivost.

Toshiba nabízí pro firemní zákazníky lepší záruku

Z důvody ochrany dat jsou notebooky Toshiba Satellite Pro, Tecra a Portégé vybaveny BIOSem s funkcí Self-Anti-Tamper, která zabraňuje spuštění systému v kritické či nestandardní situaci. Samozřejmostí je u firemních notebooků přítomnost TPM modulu, který zajišťuje šifrování dat a případné zablokování notebooku při jeho ztrátě či krádeži.

Spolehlivost svých notebooků Toshiba dokládá testy ze zkušebního institutu TÜV Rheinland, kde jsou prováděny zátěžové testy Highly Accelerated Life Tests (HALT).

Toshiba také modely Tecra a Portégé dodává s 3letou zárukou onsite s odezvou do druhého pracovního dne. Vedle klasické záruky poskytuje Toshina na některé notebooky i "Záruku spolehlivosti", které v případě poruchy notebooku, do jednoho roku od zakoupení, zajistí majiteli nejen bezplatnou opravu, ale také navrácení kupní ceny notebooku.

ŘadaStd. délka záruky3 roky OnsiteZáruka spolehlivostiHALT testy
Satellite2 rokyNENENE
Satellite Pro R50-B2 až 3 roky (dle modelu)NEANOANO
Satellite Pro R50-C3 rokyNENENE
Satellite Pro C70-C2 rokyNENENE
Tecra3 rokyANOANOANO
Portégé3 rokyANOANOANO

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse