HP Spectre - maximálně tenký notebook, v elegantním těle s vysokým výkonem

8. 4. 2016 21:36    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

HP Spectre a nové portfolio prémiových produktů bylo předvedeno jako výsledek spolupráce HP s designéry Tordem Boontjem a Jess Hannah. Tato spolupráce přinesla i limitovanou edici exkluzivních notebooků na pomezí uměleckého díla a nejnovější technologie.

HP Spectre - maximálně tenký notebook, v elegantním těle s vysokým výkonem

Hliníkové šasi je s pouhými 10,4 mm tenké jako AAA baterie. Spodní část notebooku z karbonových vláken je odolná a lehká a napomáhá udržení nízké hmotnosti notebooku na pouhých 1,1 kg (nejlehčí konfigurace). Vysoce lesklé měděné tóny, vyleštěný povrch, inovativní pístový kloub vytvářející iluzi designu bez kloubu, to jsou některé z prvků, které napomáhají prémiovému notebooku HP vytvářet dojem exkluzivního klenotu. Zábava s Full HD IPS displejem bez okrajů s technologií Corning Gorilla a úhlopříčkou 13,3” (33,8 cm) je podkreslena zvukem z reproduktorů od Bang & Olufsen.

Uvnitř notebooku mohou být osazeny procesory Intel Core™ i5 nebo i7 6. generace, úložiště PCIe SSD s kapacitou až 512 GB a až 8 GB operační paměti. Integrace hyperbarického chladicího systému od společnosti Intel umožňuje, aby notebook v tenkém provedení běžel na nízkých teplotách i s výkonnými procesory. Inovativní hybridní baterie rozdělená na dvě tenčí části přináší stejný příkon ve wattech jako jediná baterie s udávanou výdrží až 9 a půl hodiny. Externí konektivitu zajištují 3 multifunkční konektory USB Type-CTM, včetně dvou, které podporují rozhraní ThunderboltTM pro rychlé a univerzální vstupně-výstupní připojení.

Notebook HP Spectre s úhlopříčkou 13,3” by měl být dostupný v regionu EMEA v červnu za cenu začínající na 36 990 Kč.

Krátké zprávy

Diskuse