Lenovo ThinkPad X260 - Ultrabook navržený pro pracovní využití na cestách

12. 8. 2016 07:18    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

12,5" Ultrabook s Full HD IPS displejem (v nejlepší konfiguraci), hmotností menší než 1,3 kg a tloušťkou 20,3 mm v nejširším bodě je určen pro časté přenášení a práci na cestách. Výrobce uvádí až 21 hodin výdrž na baterii.

Lenovo ThinkPad X260 - Ultrabook navržený pro pracovní využití na cestách

O výpočetní výkon se stará až 6. generace procesorů Intel Core i7 spolu s operační pamětí s kapacitou až 16 GB DDR4. Technologie Intel vPro usnadňuje vzdálenou správu fitremnímu IT oddělení. Pro ukládání dat lze nakonfigurovat vnitřní úložiště o kapacitě až 1 TB HDD. Nedílnou součástí je operační systém až Windows 10 Pro.

Pro zajištění datové mobility nabízí notebook vysokorychlostní WWAN 3G a LTE internet. Nabídka portů zahrnuje mimo jiné 3x USB 3.0, HDMI, Mini DisplayPort či slot pro microSD kartu. Pro bezdrátové dokování v kanceláři lze volitelně využít WiGig dokovací stanici.

Notebook prošel armádním testováním MIL-SPEC. Lenovo k notebooku nabízí řadu volitelných služeb a řešení včetně prioritní technické podpory, ochrany proti náhodnému poškození, rozšíření záruk či zálohy dat.

Ultrabook Lenovo ThinkPad X260 je v ČR dostupný za ceny od 33.690,- Kč včetně DPH.

Krátké zprávy

Diskuse