15.6'' notebook zaměřený na práci, s možností hraní v NVIDIA konfiguraci, MSI PS63 Modern

22. 1. 2019 06:20    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

MSI to viditelně myslí vážně s notebooky určenými primárně pro práci a uvedlo další model. K dispozici budou čistě pracovní konfigurace, ale i konfigurace s grafickým čipem NVIDIA, vhodným pro solidní hraní.

15.6'' notebook zaměřený na práci, s možností hraní v NVIDIA konfiguraci, MSI PS63 Modern

Základem notebooku budou pravděpodobně procesory Intel 8. generace z nejnovější řady Whiskey Lake. MSI uvádí 2 sloty pro DDR4-2400, maximálně 32 GB dohromady. Pro ukládání dat mají být k dispozici dva M.2 SSD sloty.

MSI PS63 Modern - pravý bok, pohled zezadu
MSI PS63 Modern - pravý bok, pohled zezadu

Notebook o rozměrech 357 x 234 x 16 mm a váze 1.6 kg (údaje uvedené výrobcem) nabídne základní sadu fyzických rozhraní: 1x USB-C (včetně DP), 3x USB-A, 1x Micro SD a 1x HDMI. Přítomen je i kombinovaný audio jack a pochopitelně obě dnes běžné bezdrátové technologie, Bluetooth a WiFi. Nadstandardní (oproti běžné praxi Li-Ion) je Li-Polymer baterie.

MSI PS63 Modern - levý bok s konektory
MSI PS63 Modern - levý bok s konektory

Na trhu se zprvu mají objevit dvě základní konfigurace, odlišené grafickou kartou. Označení 8M je určené pro základní variantu s grafickým jádrem integrovaným v procesoru, Intel UHD Graphics 620, vhodné pro práci s dokumenty a internetem, přehrání videa i občasné hraní v nízké kvalitě obrazu. Dražší konfigurace ponesou označení 8RC a dostanou základní herní grafické jádro NVIDIA GeForce GTX 1050 (dnes již z předchozí generace herních grafik, aktuálně přichází na trh RTX 20xx). MSI PS63 dostane grafiku s technologií NVIDIA Max-Q. Zaváděcí ceny jsou 30 tis Kč včetně DPH pro základní variantu a 36 tis Kč včetně DPH pro dražší variantu.

Krátké zprávy . Monitor trhu

Diskuse