Toshiba zdarma nabízí pojištění - Záruka bez hranic

11. 5. 2012 18:54    Rubrika: Komerční sdělení

Toshiba dosud nabízela v některých evropských zemích s velmi pozitivní odezvou ze strany zákazníků obdobu této akční nabídky zaměřenou na notebooky. Na základě tohoto úspěchu činí Toshiba další krok a rozšiřuje tento pojistný program na více produktů. V současné kampani již pokrývá nejen notebooky, ale navíc i tablety a televizory.

Toshiba zdarma nabízí pojištění - Záruka bez hranic

„O kvalitě a spolehlivosti našich produktů nemáme pochyby. Stejně tak je pro nás prioritou spokojenost zákazníků a věříme, že tato akční nabídka obě naše stanoviska dokonale propojuje. Chtěli bychom, aby všichni zákazníci, kteří si koupí naše notebooky, tablety a televizory, měli z tohoto skvělého programu užitek. Pojistný program „Záruka bez hranic“ [„No Matter What Guarantee“] představuje v daném oboru jedinečnou nabídku a potvrzuje důvěru v kvalitu našich produktů,“ říká Sandor van der Ham, generální ředitel společnosti Toshiba Europe GmbH.

Hlavním záměrem této nabídky je ochránit zákazníka před následky nepředvídatelných událostí a nehod. Tento jedinečný pojistný program nabízí možnost bezplatné opravy nebo výměny produktu v případě jeho náhodného poškození. Dalším prvkem nabídky je náhrada produktu v případě jeho odcizení. Aby nabídka byla úplná, program obsahuje rovněž službu bezplatné obnovy dat v případě, že dojde k jejich ztrátě nebo porušení – tato část se vztahuje na notebooky a tablety.

Možnost zapojit se do tohoto programu začala 16. dubna a končí 30. září, čili každý notebook, tablet nebo televizor Toshiba zakoupený v tomto období může nabídky využít – jedním z předpokladů pro účast v této akční nabídce je, že zákazník zaregistruje koupi produktu na webové stránce www.noproblemguarantee.com.

Pojistný program zahrnuje tři konkrétní oblasti:

a) NÁHODNÉ POŠKOZENÍ: chrání přístroje před nepředvídatelnými událostmi, jako je například nechtěné upuštění, náraz nebo polití. V rámci pojištění „Náhodné poškození“ Toshiba nabízí zdarma provedení opravy v případě zničení nebo poškození, jež brání ve správné funkčnosti produktu.

b) OCHRANA PROTI ODCIZENÍ: náhrada produktů, které příslušné policejní úřady uznají jako odcizené.

c) OBNOVA DAT: záchrana a následné obnovení dat na nový pevný disk v případě fyzického poškození, softwarových chyb nebo napadení počítačovými viry.

Komerční sdělení

Diskuse