Webhosting, který hraje 100% fair-play

16. 4. 2013 08:00    Rubrika: Komerční sdělení

O hostingových službách a samotných webhostinzích by se dalo mluvit hodně dlouho. Podívejme se nyní na službu

WebSupport webhosting.

WebSupport začínal nejdříve na Slovensku, nicméně se v roce 2011 rozhodl přenést své portfolio služeb i do České republiky. Jak je vidět, daří se mu to.

Služeb, které WebSupport nabízí je hodně. Podívejme se na několik málo z nich.

Základem služeb, které WebSupport nabízí je registrace domén. V tuto chvíli je 2.737 hostovaných domén, které jsou u WebSupportu. Doménu .CZ je možné pořídit již za 155 Kč bez DPH. Jedná se o cenu, která je konečná, žádné skryté poplatky, doména je registrována okamžitě, bez zbytečného čekání. Je možné si i nastavit automatické prodlužování doménového jména. Navíc získáte 8 bonusů navíc.

Webhosting WebSupport nabízí širokou škálu programů od nenáročných balíčků až po řešení pro náročné uživatele.

Startovací balík je nabízen již od 15 Kč/měsíc (bez DPH), ve kterém je k dispozici 50MB prostoru, 1 emailová schránka.

Business balík je nabízen již od 50 Kč/měsíc (bez DPH), ve kterém je k dispozici 300MB prostoru, 30 emailových adres a 3 databáze.

Profi balík je nabízen již od 80 Kč/měsíc (bez DPH), ve kterém je k dispozici 2.000MB prostoru, 50 emailových adres a 5 databází.

Nejvyšší variantou (bez omezení) je neomezený hosting za 99 Kč/měsíc (bez DPH)

K uvedeným webhostingovým programům nechybí podpora většiny CMS (mimo balíku start), FTP, SSL, vlastní úpravy DNS, CRON, podpora .htaccess a mnoho dalšího.

Z další služby, kterou WebSupport nabízí je server housing a virtual server. V tuto chvíli je hostováno již 223 serverů.

U služby virtuálního serveru je možné, vybrat si z několika variací. Cena za virtual server startuje na 249 Kč.

Služba server housing je určena náročným uživatelům, kteří požadují hostování vlastního hardware. V tomto případě ceny začínají na 999 Kč.

Z klíčových aspektů ještě uvedeme, že servery WebSupportu jsou dostupné 99,9%, fair-play je velmi důležitá, jednoduchá migrace ze starého hostingu je jednoduchá, zákaznická podpora je na profesionální úrovni. Webovou stránku můžete díky naší rychlosti "rozjet" již za 5 minut.

Komerční sdělení

Diskuse