Document Management Conference v Praze

9. 6. 2014 09:48    Rubrika: Komerční sdělení

Bez funkčního dokument managementu je dnes provoz velkých firem i státních institucí nepředstavitelný. Ke správě elektronických dokumentů přistupují postupně i menší a střední firmy, neboť i pro jejich fungování je a v budoucnu bude nepostradatelná. Tato oblast IT služeb dosahuje velmi dynamického rozvoje a sledování pokroku a trendů se stává prioritou IT odborníků i manažerů firem. Proto pořádá společnost Exponet 10. června 2014 v Konferenčním centru City první ročník Document Management Conference za účasti významných firem poskytujících komplexní řešení právě v oblasti dokument managementu.

Document Management Conference v Praze

Hlavními tématy konference jsou: správa, archivace a dlouhodobé ukládání elektronických dokumentů, elektronizace procesů, digitalizace a vytěžování dokumentů, legislativní rámec elektronizace.

Konferenci zahájí Karl Heinz Mosbach (CEO, ELO Digital Office GmbH), který seznámí účastníky s aktuálními trendy při práci s elektronickými dokumenty.

Dále zazní v první části konference přednášky na téma automatického zpracování faktur a dalších dokumentů, návštěvníci se seznámí s životním cyklem dodavatelské faktury v DMS ELO i s příklady využití propojení DMS a ERP SAP.

Po přestávce následují prezentace s názvy: „Důvěryhodná archivace dokumentů“, „Dokumenty pod kontrolou“ a „Vytěžujte a integrujte dokumentová data chytře“.

Konferenci uzavře výklad legislativních pravidel pro práci s elektronickými dokumenty od odborníků nadmíru povolaných - Ing. Robert Piffla, spoluautora novely zákona o účetnictví, "technické" vyhlášky k zákonu o účetnictví, člena pracovní skupiny elektronizace účetnictví při MF, v letech 2011-2014 poradce náměstka ministra financí, člena Mnohostranného národního fóra pro elektronickou fakturaci a Ing. Petra Kuchaře, člena Mnohostranného národního fóra pro elektronickou fakturaci, zástupce České republiky v Evropském fóru pro elektronickou fakturaci.

Partnery konference jsou společnosti ELO Digital Office, Brother, CCA Group, Exon, Infomatic, ISIT, Pregis a Sefira.

Document Management Conference se koná 10. června 2014 v Kongresovém centru City v Praze 4, Na Strži 65/1702.

Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na www.dmcon.cz.

Komerční sdělení

Diskuse