K počítačům a tabletům Lenovo vybrané elektronické knihy zdarma

26. 6. 2014 16:11    Rubrika: Komerční sdělení

Lenovo přichází ve spolupráci se společností Palmknihy s exkluzivní nabídkou. Každý, kdo si od 1. července zakoupí počítač nebo tablet Lenovo z řady Idea, získá jako dárek vybrané elektronické knihy zdarma.

K počítačům a tabletům Lenovo vybrané elektronické knihy zdarma

„Kdokoliv si po začátku letních prázdnin zakoupí notebook, tablet, stolní nebo All-in-One počítač z řady Idea, získá po registraci na mikrostránkách a odeslání sériového čísla zdarma elektronické knihy,“ říká Lucie Orlovská, marketingová manažerka společnosti Lenovo.

S nadcházejícím létem je nespornou výhodou e-knih jejich skladnost. Na dovolenou si tak můžete vzít celou knihovnu a nikdo po vás nebude chtít příplatek za další zavazadlo. Ideální pro čtení je například Yoga Tablet se svými režimy Podrž, Postav a Polož a výdrží baterie až 18 hodin, který se nyní dá zakoupit nejen ve stříbrném provedení, ale i v jedinečné champagne barvě. Pro příznivce klasických tabletů je pak dobrou volbou třeba lehoučký tablet Lenovo TAB A7.

Pokud potřebujete i na dovolené pracovat a zároveň vám nesmí chybět váš oblíbený autor, oceníte notebooky z řady Flex 2, které poskytují uživatelům 300° flexibilitu s dvěma skvělými režimy notebook a stojánek. E-knihu z největšího obchodu s elektronickými knihami totiž můžete bez problému nahrát i do notebooku.

Komerční sdělení

Diskuse