Tip na víkend: Zúčastněte se rekordu o sestavení nejdelšího českého papírového modelu

6. 2. 2015 15:54    Rubrika: Komerční sdělení

Během tohoto víkendu (7.2.–8.2.) budou mít děti i celé rodiny v Centru Černý Most v Praze šanci vyzkoušet si, jaké to je být modelářem. Přijít můžete v sobotu od 9:00 do 21:00 h a v neděli od 9:00 do 15:00 h, najít nepřehlédnutelný auto-stánek, a na něm si nechat vytisknout i následně vystřihnout a sestavit svůj vlastní papírový model limuzíny.

Tip na víkend: Zúčastněte se rekordu o sestavení nejdelšího českého papírového modelu

Všichni návštěvníci stánku se navíc mohou zapojit do pokusu o vytvoření nejdelší papírové limuzíny a zápisu do České knihy rekordů – mohou buď přinést již hotový středový díl limuzíny nebo jej získat a sestavit na místě. Pokusu o rekord a sestavování obřího papírového modelu můžete osobně přihlížet v neděli 8.2.2015 mezi 15. a 18. hodinou.

Každý účastník, který odevzdá středový díl limuzíny, se bude moci svést i skutečnou limuzínou, která bude čekat u bran nákupního centra v neděli 8.2. mezi 15. a 18. hodinou.

Iniciátorem pokusu o český rekord ve vytvoření nejdelšího papírového auta je HP, které dodalo vybavení stánku, včetně multifunkcí HP Deskjet Ink Advantage, které zvládnou vytisknout dvakrát více stran za stejné ceny, jako u předchozích generací tiskáren. Partnery akce jsou společnosti Centrum Černý Most, KORES, portál Kudy z nudy a Svaz modelářů ČR. Další informace o projektu lze najít na webových stránkách www.zabavadomu.cz.

Komerční sdělení

Diskuse