Postavte si vlastní sportovní stadion s novými projektory od Aceru

10. 6. 2016 18:50    Rubrika: Komerční sdělení

Od fotbalových utkání přes atletické přehlídky až po tenisové turnaje. Letošní letní sporty mají hodně co nabídnout jak svým skalním fanouškům, tak příležitostným divákům po celém světě. Projektory V7, H6518BD a V7500 od Aceru vám umožní zažít skutečně pohlcující zážitky jako na stadionu, a to ve společnosti vašich nejbližších přátel a rodiny. Sdílejte ty nezapomenutelné momenty společně.

Postavte si vlastní sportovní stadion s novými projektory od Aceru

Všechny tři projektory se mohou pochlubit rozlišením Full HD 1080p, se kterým ožijí všechny vaše oblíbené sportovní momenty v neostřejších detailech. Jas až 3 200 ANSI lumenů zaručuje ohromující obraz, který je stejně realistický jako skutečný pohled ze sedačky stadionu, přitom nezáleží na tom, zda si vychutnáte vzrušující momenty přímo ve vašem obývacím pokoji nebo venku na letním slunci. Navíc se mohou pochlubit technologií Acer AcuMotion, která snižuje úroveň rozmazání obrazu a inteligentně koriguje jeho zkreslení pro dosažení co nejplynulejších a nejvíce konzistentních vizuálních zážitků. Technologie Acer ColorPurity+, ColorBoost3D a ColorSafe II zase zajišťují reprodukci krásně živých, bohatých a čistých barev při současném začleňování technologie LumiSense+, která inteligentně optimalizuje obraz a každý snímek obsahu podle okolních světelných podmínek. Mezi další výhody patří plné pokrytí barevného prostoru sRGB, které zajišťuje věrnou reprodukci barev, a podpora HDMI 3D pro možnost zobrazení 3D obsahu.

Po rychlém a bezproblémovém nastavení umožňuje každý projektor přepnutí do režimu bezdrátové projekce a zobrazení jakékoli hry z libovolného zařízení pro skutečně maximální sportovní zážitek. Svůj vybraný projektor můžete jednoduše přepnout do bezdrátového režimu, spustit na vašem zařízení eDisplay Pro a přímo promítat jakoukoli sportovní událost z jakéhokoli zařízení. Prožijte autentické sportovní nadšení ať už s působivými vestavěnými reproduktory 2× 10 W nebo se připojte k Bluetooth reproduktorům pro nekompromisní HD zvukový zážitek. Technologie Acer TrueHarmony optimalizuje rovnováhu frekvencí a přivádí k životu sportovní děj. Díky lepším basům prostorovému zvuku se do děje ponoříte více než kdy jindy.

Každý projektor se může pochlubit funkcí Acer EcoProjection, která snižuje spotřebu energie až o 90 %. Ta rovněž umožňuje vytvoření konfigurací na míru pro úsporu energie. Technologie Acer ExtremeEco zase prodlužuje životnost lampy až o 30 000 hodin, šetří náklady na výměnu komponent a přispívá k dlouhodobému a spolehlivému používání projektoru. Nízká hlučnost zase zajišťuje to, že budou prezentace i zábava vždy jasně slyšitelné.

„Naše nové projektory jsou nejnovější ukázkou našeho závazku k používání prvotřídních technologií pro domácí kina a lepším zážitkům ať už z venkovní či vnitřní projekce“, řekl Vít Urban, marketing manager ze společnosti Acer. „Není lepší škály projektorů, ze které by se dalo vybírat, než z této, která přináší ten nejrealističtější obraz pro všechny, kdo si chtějí vychutnat úžasné sportovní události letošního léta.“

Projektory Acer řady H7 jsou optimalizovány pro úžasnou domácí zábavu. Mohou být umístěny ve velmi krátké vzdálenosti od zdi a stále poskytnou velký obraz s jemným rozlišením Full HD 1080p. Díky vysokému jasu a podpoře 3D jsou tyto projektory určeny pro celou rodinu, která si může vychutnat velké filmy jako v kině, stejně jako hry, a to i během dne.

Projektor Acer H6518BD byl navržen tak, aby nadchl jakékoli publikum prvotřídním zážitkem z domácího kina. Vaše multimédia ožijí a uvidíte každou nuanci díky brilantní projekci v rozlišení Full HD 1080p a jasu 3 200 ANSI lumenů. Po jednoduchém nastavení stačí stisknout tlačítko a ponoříte se do velké, jasné a výkonné projekce. Na sportovní zážitky s přáteli jen tak nezapomenete.

Projektor Acer V7500 přináší nejexkluzivnější projekci v kvalitě Full HD, která promění váš obývací pokoj v kinosál. Realistické barvy díky barevnému prostoru sRGB, dále technologie Acer LumiSense+ a mimořádný zvuk – to všechno se v těchto projektorech spojilo dohromady, aby poskytly skutečně nezapomenutelné efekty. Rozviňte červený koberec a vychutnejte si luxusní zážitky.

Dostupnost
Projektory Acer H7 je v prodeji za ceny od 20 990 Kč/€759.
Projektor Acer H6518BD je v prodeji za ceny od 19 990 Kč/€729.
Projektor Acer V7500 je v prodeji za ceny od 21 990 Kč/€799.

Komerční sdělení

Diskuse