Registrace na CES Unveiled Prague a CES Unveiled Paris zahájeny

22. 6. 2016 20:37    Rubrika: Komerční sdělení

Asociace spotřebních technologií (CTA) oznamuje, že zahájila registrace účastníků na historicky první ročník CES Unveiled Prague a čtvrtý ročník CES Unveiled Paris. Technologickým společnostem, novinářům špičkových médií, obchodníkům a klíčovým analytikům příslušných evropských trhů doporučujeme, aby se na tyto akce registrovali včas a přijeli předvést a shlédnout nové produkty a technologické trendy. Vše vyvrcholí na veletrhu CES 2017 pořádaném CTA 5. až 8. ledna 2017 v nevadském Las Vegas.

Registrace na CES Unveiled Prague a CES Unveiled Paris zahájeny

CES Unveiled Prague se uskuteční ve čtvrtek 20. října 2016 od 11:30 do 15:00 hod. v hotelu Boscolo Prague. V úterý 25. října 2016 od 14:00 do 18:00 hod. bude následovat CES Unveiled Paris v Palais Brongniart, prostorech bývalého sídla francouzského Stock Marketu. Obě půldenní akce, jež jsou zaměřené výhradně na průmysl, upozorní na dynamiku růstu technologického odvětví a spotřební elektroniky a zároveň vystavovatelům a návštěvníkům umožní uzavřít strategická spojenectví v oblasti nejnovějších inovací.

„Úspěch loňského ročníku CES Unveiled Paris a růst zájmu o něj jsou skutečným odrazem oddanosti země technologickým inovacím,“ uvedl Gary Shapiro, prezident a generální ředitel Asociace spotřebních technologií. „Své nejnovější produkty prezentovalo pro více než 500 nejvlivnějších technologických odborníků, kteří se této akce zúčastnili, rekordních 54 firem. V letošním roce od akce v Paříži očekáváme ještě větší zájem a chceme, aby podobnou energii a nadšení přivezli účastníci z východo- a středoevropských zemí do Prahy.“

Sílící úspěch CES Unveiled Paris se odráží v participaci Francie na světovém veletrhu CES. Od roku 2013, kdy Paříž hostila tuto akci poprvé, stoupl počet francouzských vystavovatelů a návštěvníků o 72 procent, o 536 procent se zvýšil počet vystavovatelů a o 292 procent celkový počet francouzských účastníků světového veletrhu CES 2016. Ve výsledku tak měla Francie největší počet zastoupených start-upů ze zemí mimo Spojené státy, které se zúčastnily přehlídky Eureka Park, sdružující start-upy vystavující na CES.

CES Unveiled Prague bude regionální událostí, jež má pomoci Praze stát se centrem sjednocujícím přední technologické firmy z východní a střední Evropy. Mezi cílové země této akce patří Bulharsko, Estonsko, Maďarsko, Litva, Polsko, Rumunsko a Slovensko.

Letošní CES Unveiled odstartuje konferenčním programem, který zahrne průzkum trhu CTA, prezentaci trendů a tiskovou konferenci s vůdčími manažery CTA. Po konferenci následuje výstavní část akce, kde se představí inovativní firmy z řad nadějných start-upů i známých globálních značek.

Chcete-li se registrovat na jeden nebo oba veletrhy CES Unveiled nebo potřebujete více informací, navštivte webové stránky akcí: CES Unveiled Prague a CES Unveiled Paris.

Společnosti, které mají zájem vystavovat na některé z akcí CES Unveiled, mohou oslovit Aurelii Cornett, acornett@CTA.tech, 703 907 5245.

Komerční sdělení

Diskuse