ATC RoadShow míří na Slovensko již pojedenácté!

20. 5. 2016 16:51    Rubrika: Komerční sdělení

AT Computers se znovu chystá i na Slovensko za zákazníky a obchodními partnery na svou tradiční roadshow. Letos už pojedenácté představí ve třech slovenských městech bohatý jednodenní program napěchovaný novými informacemi z oblasti IT.

ATC RoadShow míří na Slovensko již pojedenácté!

Program, který startuje po deváté hodině ráno a končí tombolou po třetí odpoledne, se bude skládat z krátkých prezentací obchodních partnerů z řad předních výrobců a dodavatelů. Jmenujme například HP, Epson, Kaspersky Lab, Gigabyte nebo Honeywell. Kromě celé řady odborných témat například o nejnovějším programu Microsoft Cloud Solution Provider se účastníci opět dočkají i spousty zábavních soutěží a s nimi spojených lákavých výher i závěrečné bohaté tomboly. Účast na ATC RoadShow je samozřejmě i tento rok zdarma, ale je třeba se dopředu zaregistrovat přímo na stránkách AT Computers.

„Za našimi zákazníky vyrážíme na Slovensko letos již pojedenácté a opět jim přivezeme čerstvé novinky ze světa byznysu a IT, ale i zajímavé soutěže a plno atraktivních cen. Zastávky budou tři a turné tentokrát začne ve středu 8. 6. v Košicích,“ řekl Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Zastávky ATC RoadShow 2016 na Slovensku:

8. 6. 2016
Košice, Hotel Yasmin
Tyršovo nábrežie 1, www.hotel-yasmin.sk

9. 6. 2016
Banská Bystrica, Hotel Dixon
Švermova 32, www.hoteldixon.sk

10. 6. 2016
Bratislava, Hotel Barónka
Mudrochova 2, www.baronka.sk

Komerční sdělení

Diskuse