Jak nařízení eIDAS ovlivňuje a GDPR bude ovlivňovat cyklus e-dokumentů?

24. 4. 2017 18:21    Rubrika: Komerční sdělení

Těmto i dalším aktuálním otázkám se bude věnovat Ing. Robert Piffl, expert na problematiku e-dokumentů, na 4. ročníku Document Management Conference, která se koná 16. května 2017 v Praze.

Jak nařízení eIDAS ovlivňuje a GDPR bude ovlivňovat cyklus e-dokumentů?

Prezentace se dále bude zabývat moderními trendy v oblasti systémů pro správu dokumentů a očekávaným vývojem legislativy. Přednášející též probere základní principy práce s e-dokumenty a další úkony, jako jsou podání a související činnosti, a to jak při “standardním” styku, tak zejména v souvislosti s očekávanou elektronickou identitou s ohledem na právní předpisy a důsledky s tím spojené.

Případové studie vždy přinášejí cenné informace z konkrétního prostředí a jsou pro účastníky konference velmi atraktivní. Na Document Management Conference budou představeny hned tři.

V rámci případové studie společnosti Sefira se účastníci seznámí s praktickými dopady nařízení eIDAS do informačních systémů veřejné správy. Dozvědí se, jak se s konkrétními požadavky na práci s elektronickými dokumenty vypořádalo Generální finanční ředitelství a co znamená být "eIDAS ready".

S další případovou studií vystoupí Václav Král z humanitární organizace Člověk v tísni. Přednáška bude zaměřena na kompletní zpracování elektronických dokumentů pomocí elektronických workflow, přenosů na velké vzdálenosti, dopadů elektronizace procesů na rozsáhlou organizaci s přínosy i riziky řešení.

Třetí neméně zajímavou studii představí Ing. Václav Matějka, MBA, IT/Business development z Mercedes-Benz Financial Services Česká republika.

Systémy pro správu dokumentů představí Karl Heinz Mosbach,CEO, ELO Digital Office GmbH a automatizované zpracování dodavatelských faktur s vazbou na DMS a ERP předvedou zástupci společnosti Avetec technology s.r.o.

Document Management Conference se koná 16. května 2017 v Kongresovém centru City v Praze 4, Na Strži 65/1702.

REGISTRACE JE JIŽ OTEVŘENA

Podrobný program, spolu s registračním formulářem, představením přednášejících a profily partnerů konference, naleznete na www.dmcon.cz.

Komerční sdělení

Diskuse