Zpátky do kanceláře s notebooky MSI

11. 10. 2021 16:45    Rubrika: Komerční sdělení

.

Zpátky do kanceláře s notebooky MSI

Výjimečně efektivní
Pro každodenní práci přijdou vhod notebooky řady Modern a Prestige. Minimalistické rozměry a stylový design ve spojení s moderními procesory Intel® Core™ řady Tiger Lake nebo AMD Ryzen™ řady Renoir uspokojí většinu zájemců o výkonný a lehký notebook pro práci doma nebo v kanceláři. Kovová těla s váhou od 1,3 kg ukrývají 14“ IPS displej s Full HD rozlišením a grafickými kartami, které jsou připravené zpracovat i grafické požadavky.

Pro náročnější uživatele je k dispozici model Stealth 15M. S displejem 15,6“ a váhou 1,69 kg v čisté bílé barvě působí notebook exkluzivním dojmem, a exkluzivní je i jeho výbava, zahrnující například procesor Intel i7, herní grafickou kartu GeForce® RTX nebo Thunderbolt s podporou USB 4.0, který umožní notebook rychle nabíjet nebo připojit externí displej pro zobrazení až 8K rozlišení.


Pro obchodní elity a designéry
Modely MSI Summit ocení každý, kdo hledá dokonalý pracovní nástroj po stránce výkonu a vlastností. Kromě výkonného hardwaru, založeného na nejnovější platformě lntel® Evo™, nabídne Summit E13 Flip otočný dotykový displej a zabezpečení dat na profesionální úrovni. K dispozici je TMP modul, snímač otisku prstu nebo mechanicky vypínatelná infračervená kamera. Zároveň notebook umožňuje všechna data šifrovat a například i zamykat přístup k USB portům.


Naprosto rozdílný je notebook Creator, který byl vytvořen pro nejnáročnější grafiky a kreativce. Je vybaven procesorem Intel® Core™ i9 a kartou GeForce® RTX, se kterou bude práce svižná, ať pracujete s HDR videem, nebo 3D modelem. Rychlý a dotykový 120 Hz displej s vysokým rozlišením 2560 x 1440 bodů a svítivostí až neuvěřitelných 1 000 nitů zachytí každý detail. Samozřejmostí je 100% pokrytí barevného gamutu DCI-P3 a tovární Delta-E<2 kalibrace. Třešničkou na dortu je velká 90 Wh baterie, pro práci na cestách a mimo kancelář.


Všechny MSI notebooky jsou dodávány s operačním systémem Windows 10 Home nebo Pro s možností bezplatného upgrade na Windows 11.

https://msi.gm/bto

Komerční sdělení

Diskuse