Pro studium, práci, zábavu… Notebooky MSI řady Business&Productivity

29. 6. 2022 14:00    Rubrika: Komerční sdělení

MSI se už dávno nevěnuje výhradně herním notebookům, v jejím portfoliu Business&Productivity najdete zařízení, které práci udělají takřka za vás! Jsou lehké a snadno přenositelné, disponují vysokým výkonem a zabezpečením, chrání vaše osobní data a soukromí. Jednou ze zajímavých funkcí zabezpečení je Tobii Aware software, který vás jemnými vizuálními signály upozorní, že někdo jiný, nahlíží na vaši obrazovku. To je užitečné zejména, pokud pracujete s citlivými daty v neznámém prostředí jako je např. kavárna. Jistě taky oceníte možnost rychlého nabíjení a dlouhou výdrž baterie, se kterou hravě vydržíte celý pracovní den. Po designové stránce si notebooky MSI řady Busines&Productivity s výkonnými procesory Intel 12. generace jistě zalíbíte.

Pro studium, práci, zábavu… Notebooky MSI řady Business&Productivity

Modern 15 – Vytrvalý pěšák

Modern 15 doplňuje rodinu notebooků Business&Productivity a zároveň je cenově nejdostupnější. Rovněž je poháněn 12. generací procesorů Intel® Core™ Alder Lake i7-1255U a o grafický výkon se postará Intel® Iris® Xe, stejně jako je tomu u jeho dražších sourozenců. Pyšní se jedinečným a moderním designem s pohodlným, opravdu velkým touchpadem a váhou 1,7 kg, která z něj dělá příjemného parťáka na cesty. Jako je tomu v případě Prestige 15, tak i Modern 15 umí svou obrazovku naklonit o 180°, podporuje skutečný a jedinečný Hi-Res Audio zvuk a současně splňuje vojenskou normu MIL-STD-810G pro spolehlivost a odolnost. Navíc si s programem MSI Center Pro notebook optimalizujete na míru a přizpůsobíte vlastním potřebám. Modern 15 bude dostupný v ČR na konci července roku 2022 s předpokládanou cenovkou 22 990 Kč.

MSI Modern 15
MSI Modern 15

Prestige 15 – Přirozená volba elity

Prestige 15 je dalším počinem MSI zacílený jako pracovní nástroj, který vás bude doprovázet při každém kroku na přednáškách, nebo třeba na business zasedání s klienty. Je mimořádně lehký a tenký a na pracovním stole bude obdivem v každém detailu. Příjemnou vlastností je konstrukční řešení 15“ Full HD IPS obrazovky, kterou lze sklopit o 180° a daný obsah na obrazovce můžete prezentovat bez toho, aniž byste museli notebook nějak krkolomně otáčet celý. Ve výbavě najdete 2x Thunderbolt 4, podporující nabíjení a přenos obrazu pro více monitorů. Patříte-li mezi ty, kteří raději pracují po večerech, oceníte podsvícenou klávesnici a funkci displeje minimalizující vyzařovaní modrého světla. Notebook je skvělou volbou i pro občasné hráče, jelikož disponuje grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3050. Pracovní notebook s herní grafikou, přinejmenším zajímavá kombinace, že? Prestige 15 A12UC-072CZ se nyní prodává za cenu 41 990 Kč.

MSI Prestige 15
MSI Prestige 15

Jste odhodlaní uspět? – Summit E14 Flip Evo

Summit E14 Flip Evo je v prostředí businessu jako ryba ve vodě a vůbec se tím netají. Podle čeho se tak dá usoudit? Na první dobrou vás překvapí jeho prémiový, celokovový design s 14“ dotykovou obrazovkou, kterou lze otočit o 360 stupňů a z rázu uděláte z notebooku tablet, který můžete dle potřeb ovládat prostřednictvím přidruženého pera MSI. Dalším znamením je certifikace Intel Evo – notebook musí splňovat přísná kritéria daná Intelem a pokud toto označení získá, pro vás to znamená, že budete mít v rukou lehké, tenké a výkonné zařízení s dlouhou výdrží baterie. Čeká-li vás online schůzka, buďte si jistí, že budete viděni a slyšeni. Notebook je totiž vybaven infračervenou kamerou a čtveřicí mikrofonů s aktivním potlačením šumu (ANC) pro nejlepší zážitek při online výjimečných setkání. S procesorem Intel Core i7 1280P Alder Lake, grafickou kartou Intel Iris Xe Graphics, 16 GB RAM a dalšími zajímavými funkcemi vždy najdete cestu ke splnění osobních i pracovních cílů. Summit E14 Flip Evo A12MT-076CZ můžete mít nyní za cenu 39 990 Kč.

MSI Summit E14
MSI Summit E14
Komerční sdělení

Diskuse