HP Pavilion DV7 - krátké vizuální seznámení

16. 6. 2008 06:30    Rubrika: Představení    Autor: Viktor Péder

Redakce NOTEBOOK.cz dostala exkluzivní možnost, seznámit se krátce s předprodejním vzorkem nového modelu notebooku HP Pavilion DV7. Dnes přinášíme několik fotek nového modelu a krátký komentář některých nových designérských prvků tohoto notebooku.

HP Pavilion DV7 - krátké vizuální seznámení

Hned při prvním pohledu na 17“ velký notebook HP Pavilion DV7 je jasné, že se HP snaží zaujmout novým moderním designem především domácí uživatele. Lesklá stříbrná barva na celé pracovní ploše notebooku evokuje souvztažnost s domácí elektronikou do obývacího pokoje.

Vnitřní strana víka notebooku s LCD má černý okraj, který je vhodný pro dobrý kontrast při sledování obrazu. Designovou novinkou je překrytí LCD. Vrstva hladkého průhledného materiálu přesahuje obrazovou plochu až do okrajů víka (mezi LCD a víkem není schod). Hladká plocha na straně LCD působí nejen esteticky, ale zároveň je velice praktická pro čistění (u klasických notebooků se na přechodu / schodu LCD a rohu víka, při čištění LCD, hromadí prach, který lze často jen těžko odstranit. U DV7 tento problém odpadá). Z vnější strany víka je umístěno logo HP, které při zapnutém notebooku efektně svítí.

Pro multimedia je vedle velkého 17“ LCD displeje určen subwoofer umístěný na spodku notebooku. Pro ukládání velkého množství dat jsou v notebooku 2 pozice pro pevný disk. Notebook je možno osadit také integrovaným DVB-T tunerem pro sledování digitálního TV vysílání. Notebook dostane také nové SW vybavení pro ovládání multimediálních funkcí a základních nastavení HP notebooku.

Představení

Diskuse