Acer rozšířil řadu Aspire o nové notebooky řady 3 a 5

31. 3. 2023 15:40    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Společnost Acer představila inovované modely svých notebooků Aspire, které jsou navrženy tak, aby podporovaly každodenní potřeby rodin v oblasti produktivity a zábavy a zároveň dodaly domácímu prostředí styl. Notebooky řady Aspire 5, které poskytují efektivitu a spolehlivost pro uživatele pracující z domova na více úlohách, jsou vybaveny nejnovějšími procesory Intel Core 13. generace a grafickými procesory NVIDIA GeForce RTX, zatímco lehké notebooky řady Aspire 3 poskytují výkon připravený k běžnému používání.

Acer rozšířil řadu Aspire o nové notebooky řady 3 a 5
  • Notebooky Acer Aspire řady 5 mají pořádný výkon díky nejnovějším procesorům Intel Core 13. generace a grafickým procesorům NVIDIA GeForce RTX pro plynulý multi-tasking a vyšší výkon při úpravě obsahu
  • Řada notebooků Acer Aspire 3 připravená na běžné činnost je vybavena novými procesory řady Intel Core i3-N, které se zaměřují na produktivitu a snadné používání pro celou rodinu

Notebooky Acer Aspire 5

Nové modely Acer Aspire 5 jsou vybaveny výkonnými procesory Intel Core 13. generace a grafickými procesory až NVIDIA GeForce RTX 2050 s pokročilou technologií AI pro ray tracing, takže jsou ideální volbou pro uživatele, kteří vyžadují vysoký výkon a všestrannost. Jako dobře vybavené domácí notebooky jsou modely Aspire 5 také osazeny až 32 GB paměti DDR4 a až 1 TB SSD M.2. Blogeři, fotografové a studenti tak mají k dispozici základní nástroje, které jim umožní dělat velké věci a vyjádřit své vášně prostřednictvím spousty aplikací spuštěných najednou. Všechen tento výkon se skrývá v hliníkovém[3] těle, které je k dispozici v několika úžasných barevných provedeních.

Uživatelé mají k dispozici jasný a ostrý obraz díky ohromující displeji. 15,6" notebook má displej s rozlišením QHD a poměrem stran 16:9, zatímco 14" verze má displej s rozlišením Full HD, poměrem stran 16:10, úzkými rámečky a širokými pozorovacími úhly. Zážitek je ještě umocněn tím, že jsou notebooky vybaveny sadou vizuálních technologií Acer pro dynamickou optimalizaci barev. Aspire 5 je také skvělou volbou pro streamery a uživatele, kteří neustále sledují video. Jeho webová kamera s rozlišením 1080p FHD a s digitálními mikrofony využívá technologie Acer Temporal Noise Reduction (TNR) a Acer PurifiedVoice pro vysoce kvalitní přenos obrazu a čistý zvukový výstup při streamování nebo konferenčních hovorech.

Navíc zůstávají notebooky Aspire 5 chladné uvnitř i venku díky chlazení TwinAir Cooling a klávesnici s přívodem vzduchu, která zlepšuje tepelnou kapacitu a odvádí více tepla. Jsou také vybaveny širokou škálou portů pro připojení nebo nabíjení zařízení, portem USB typu C s rozhraním Thunderbolt 4 a kompletní funkcionalitou, Wi-Fi 6E[4] a HDMI 2.1 pro více možností při streamování nebo sdílení souborů.

Notebooky Acer Aspire 3

Notebooky řady Acer Aspire 3 jsou cenově dostupné snadno ovladatelné notebooky, které jsou určeny pro praktické víceúčelové funkce a vyhovují všem členům rodiny. Notebooky pro domácnosti jsou vždy připraveny k práci díky novým procesorům řady Intel Core i3-N, abyste z práce, studia nebo zábavy vytěžili více. Vylepšené chlazení, jehož přínosem je vyšší výkon a produktivita, představuje o 40 % větší plochu ventilátoru[5] a o dalších 17 % větší tepelnou kapacitu[6] pro optimalizované proudění vzduchu a chladnější vnitřní komponenty, což umožňuje delší a efektivnější používání bez připojení k síti.

Řada Aspire 3 byla záměrně navržena tak, aby byla lehčí a tenčí, váží pouhých 1,6 kg[7] a má elegantní kovový kryt o tloušťce 18,9 mm[7] dostupný v řadě zářivých barev. Díky displeji s rozlišením Full HD 1080p [8] si členové rodin při surfování nebo streamování filmů vychutnají ostrý a detailní obraz, zatímco technologie Acer BlueLightShield snižuje vyzařování modrého světla, aby se minimalizovalo namáhání zraku. Všechny modely jsou také vybaveny portem USB-C, porty HDMI 2.1 a Wi-Fi 6E[4], které poskytují rozšířené funkce pro základní konektivitu celé rodiny.

Cena a dostupnost

  • 14" Aspire 3 (A314-23P) v oblasti EMEA za cenu od 549 €.
  • 15,6" Aspire 3 (A315-510P) v oblasti EMEA za cenu od 499 €.
  • 17,3" Aspire 3 (A317-55P) v oblasti EMEA za cenu od 599 €.
  • 14" Aspire 5 (A514-56P) v oblasti EMEA za cenu od 799 €.
  • 15,6" Aspire 5 (A515-58P) v oblasti EMEA za cenu od 799 €.
  • 17,3" Aspire 5 (A517-58M) v Severní Americe v květnu za cenu od 699,99 $.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se budou lišit podle země prodeje.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse