ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA) a ASUS Chromebox 5

1. 4. 2023 09:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

První nabízí výkon pro hraní cloudových her a produktivitu na cestách. Druhý má štíhlé šasi v nenápadném moderním těle.

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA) a ASUS Chromebox 5

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA) - výjimečné herní zážitky

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA) nabízí realistický obraz a výjimečný výkon pro hraní cloudových her a nonstop produktivitu na cestách. Toto pozoruhodné zařízení je vybaveno displejem s rozlišením WUXGA a poměrem stran 16:10, 144Hz obnovovací frekvencí, 83% poměrem obrazovky k tělu a pantem ErgoLift s rozsahem pohybu 360°, anti-ghosting klávesnicí se čtyřzónovým RGB osvětlením a ultrarychlou bezdrátovou technologií WiFi 6E. ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip má odolné šasi s výraznou povrchovou úpravou Pearl White. Odlišuje se oranžově zvýrazněnými klávesami WASD. Integrované prostorové audio s certifikací Harman Kardon přispívá ke kvalitnějšímu zvuku. Odolnost zaručuje testování podle americké vojenské normy MIL-STD 810H.

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip je vybaven procesorem Intel Core i7 až 12. generace a 16 GB paměti a poskytuje výkon a rychlou odezvu pro cloudové hry nebo práci. Nabízí snadný přístup k více než 1 400 hrám prostřednictvím cloudových herních platforem, stejně jako k aplikacím Google Workspace a dalším aplikacím pro produktivitu na Google Play , abyste mohli rychleji dokončit projekty nebo si užívat zábavu na cestách. PCI Express SSD zaručuje rychlý přístup k úložišti. Notebook vydrží na jedno nabití pracovat až 10 hodin a je připraven na práci nebo zábavu po celý den, a to i na cestách.

ASUS Chromebox 5 - rychlý a bezpečný

Nový ASUS Chromebox 5 nabízí vysoký výkon v nenápadném moderním těle. Má štíhlé šasi, v němž se nachází účinné řešení chlazení zajišťující spolehlivý provoz a pohodlné bezdrátové nabíjení. Díky automatickým aktualizacím systému, přehledně uspořádaným konektorům a podpoře uchycení VESA je ideální do domácností, kanceláří nebo škol.

ASUS Chromebox 5 využívá procesor Intel Core 12. generace a obsahuje Intel WiFi 6E AX211 pro výjimečný bezdrátový výkon. Disponuje dokonce integrovanou 15W bezdrátovou nabíječkou, která umožňuje pohodlně nabíjet podporovaná zařízení pouhým položením na horní kryt počítače.

Chromebox 5 plně podporuje Android aplikace z obchodu Google Play, a umožňuje proto uživatelům spouštět jejich oblíbené mobilní aplikace s výkonem miniPC. Je také vybaven univerzálním portem Thunderbolt 4 pro rychlé datové přenosy, napájení a připojení k externím monitorům. Zařízení navíc podporuje připojení až čtyř monitorů s rozlišením 4K. Kompaktní šasi lze postavit na bok, položit na plocho nebo připevnit na stěnu pomocí VESA. Díky tomu lze používat Chromebox 5 v různých scénářích a prostředích.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse