ASUS pracovní notebooky pro firmy i studenty, novinky pro rok 2023

7. 4. 2023 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Notebook ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) pro elitní manažery ve firmách a řadu notebooků ASUS BR1102 (BR1102C a BR1102F) pro sektor vzdělávání – která nabízejí vynikají výkon, všestrannost a flexibilitu. Tyto nové, udržitelně navržené produkty umožňují nepřetržitou produktivitu, usnadňují hybridní výuku a přinášejí firmám a vzdělávacím institucím světlou budoucnost.

ASUS pracovní notebooky pro firmy i studenty, novinky pro rok 2023

ExpertBook B9 OLED poskytuje manažerům ve firmách prémiový design a lehkou konstrukci. Novinka nedělá kompromisy v oblasti výkonu, odolnosti ani zabezpečení. Odolný a spolehlivý ASUS BR1102 se může pochlubit odolností na vojenské úrovni, dynamickým displejem s certifikací TÜV, ochranou proti odleskům a širokými pozorovacími úhly. Zaujme kompaktní modulární konstrukcí, která umožňuje žákům základních a středních škol nepřetržitě studovat, streamovat a hrát. ASUS pokračuje v inovacích přispívajících k udržitelné budoucnosti, a právě tato dvě nová komerční řešení ztělesňují nové konstrukční a výrobní postupy, které snižují dopad na životní prostředí.

ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) - prémiový, ultralehký firemní notebook pro manažery na cestách

Manažeři ve firmách častěji cestují a mění svá pracoviště, a právě pro ně je určen notebook ExpertBook B9 OLED. Zařízení nabízí prémiovou kvalitu a design a zároveň zůstává jedním z nejlehčích 14palcových firemních notebooků na světě - je dokonce lehčí než mnoho 13palcových notebooků. Notebook je vyroben z prvotřídní slitiny hořčíku a lithia, nejlehčí kovové slitiny na světě, a jeho ultralehká a odolná konstrukce je vybavena zásadními vylepšeními, která z něj dělají dokonalého partnera elitních manažerů na cestách.

Ačkoli je ExpertBook B9 OLED lehký, nabízí špičkový výkon, zabezpečení a odolnost, které manažeři očekávají. ExpertBook B9 OLED představuje dokonalý pracovní notebook, ať už jde o prohlížení reportů nebo vytváření infografik pro účely obchodních nabídek. Pohání ho nejnovější procesor Intel Core vPro 13. generace a až 64 GB operační paměti. ExpertBook B9 OLED využívá systém inteligentního chlazení, který zvyšuje výkon notebooku o 36 %. Díky tomu poskytuje rychlý a pohotový výpočetní výkon s možností správy na enterprise úrovni. Systém Windows 11 Pro a několik vrstev zabezpečení včetně volitelného modulu TPM 2.0 zajišťují bezpečnost dat a ochranu soukromí.

Vylepšená webová kamera, reproduktor a mikrofon zaručují vysoce kvalitní videokonference. OLED displej s poměrem stran 16:10 a 90% poměrem obrazovky k tělu nabízí krásné barvy a minimalizuje vyzařování modrého světla. ExpertBook B9 OLED splňuje testy odolnosti podle americké normy MIL-STD-810H a interní testy odolnosti firmy ASUS, a proto poskytuje manažerům výhodu během práce na cestách. Používání zařízení zpříjemnňuje mnoho doplňků a funkcí, včetně touchpadu, jehož plocha je o 26,8 % větší než dříve, což usnadňuje ovládání.

Stejně jako všechna řešení společnosti ASUS oznámená na veletrhu CES 2023 byl i notebook ExpertBook B9 OLED navržen s ohledem na udržitelnost. Výrobní proces přináší nejen zvýšenou tuhost, ale také snižuje materiálový odpad o 29 % a čas výroby až o 75 %, aby se maximalizovala energetická účinnost a dale se snížil dopad na životní prostředí. Díky úsilí o použití materiálů šetrných k životnímu prostředí a zvýšené energetické účinnosti se očekává, že zařízení získá certifikaci EPEAT Gold a překoná standardy ENERGY STAR.

Řada ASUS BR1102 (BR1102C a BR1102F) - spolehlivé notebooky pro sektor vzdělávání a kombinovanou výuku

Studenti a žáci se spoléhají na odolné a zároveň flexibilní notebooky, aby byli produktivní a uspěli v dnešním hybridním vzdělávacím prostředí. Na cestách mezi domovem, školou a mimoškolními aktivitami je notebook ASUS BR1102, který se dodává v tradičním i konvertibilním provedení s 360° pantem, spolehlivým společníkem moderního studenta. Jeho kompaktní 11,6palcové odolné tělo se vejde do každého batohu a zvládne pády, nárazy i běžné oděrky. Notebook BR1102, který prošel vojenským testováním odolnosti, je vybaven klávesnicí odolnou proti polití, vnějším pláštěm odolným proti poškození a poškrábání, zesílenými součástmi a gumovým krytem, aby nevyklouzl z ruky.

BR1102 je navržen tak, aby zaujal studenty bez ohledu na to, kde se učí. Jeho funkce zaměřené na vzdělávání usnadňují a zpříjemňují výuku na dálku. Díky procesoru Intel Core 12. generace a systému Windows 11 Education, až 10hodinové výdrži baterie, vysokorychlostnímu připojení, webkameře s redukcí šumu a posuvnou krytkou a 13Mpx vnější kameře mají studenti dokonalou výbavu pro učení.

Model BR1102 je nejen odolný, ale navíc je jeho konstrukce nenáročná na údržbu a udržitelnost, což minimalizuje nároky na řešení problémů a správu ze strany IT podpory a maximalizuje přínosy pro životní prostředí. Jednotné šrouby znamenají menší ztráty dílů a modulární konstrukce umožňuje flexibilní použití v různých vzdělávacích prostředích. Rozšiřitelné duální úložiště pro velké výukové soubory, displej s certifikací TÜV a dlouhá výdrž baterie zajišťují, že studenti budou mít po celý den přehled o výuce. Další výhodou je klávesnice s antibakteriální ochranou ASUS Antimicrobial Guard, která je ověřena normou ISO a potlačuje množení bakterií o více než 99 % po dobu 24 hodin, což pomáhá udržovat povrch notebooku čistý a hygienický.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse