Firemní notebooky ASUS ExpertBook B9 a B5 OLED a konvertibilní BR1402F

29. 6. 2023 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Na letošním veletrhu Computex představil ASUS řadu řešení navržených pro potřeby firem. ExpertBook B9 OLED se může pochlubit 14palcovým OLED displejem s rozlišením 2,8K. S hmotností 990 g a profilem 15,78 mm je vysoce mobilní. ExpertBook B5 OLED váží 1,4 kg a je nejlehčím 16palcovým firemním notebookem na světě, který je vybaven 4K OLED displejem a využívá procesor Intel Core i7 13. generace.

Firemní notebooky ASUS ExpertBook B9 a B5 OLED a konvertibilní BR1402F

ASUS BR1402F je první 14palcový odolný notebook typu 2 v 1, který je ideální pro oblast vzdělávání. Toto zařízení je určeno pro studenty základních a středních škol a může se pochlubit odolným 14palcovým provedením s ochrannými prvky, rozšiřitelnou pamětí a úložištěm, modulárním designem, panelem s dotykovou obrazovkou, ochranou ASUS Antimicrobial Guard a nabíjecími porty USB-C.

V letošním roce budou navíc představeny dvě kompletní služby pro moderní správu IT - ASUS Pre-Deployment Service (APDS) a ASUS Endpoint Management Service (AEMS). Tyto služby firemních řešení poskytují sadu nástrojů pro zabezpečení a správu na podnikové úrovni, které pomáhají firmám chránit citlivá data a zefektivňují provoz IT. Služby zahrnují funkce, jako je šifrování dat, správa koncových bodů a vzdálená správa zařízení.

Displeje ASUS Lumina OLED najdete nyní ve všech modelech notebooků ASUS 2023 OLED. Mají certifikace Pantone Validated, VESA DisplayHDR True Black a jsou z výroby kalibrovány na hodnotu Delta E < 1. Nastavitelný barevný gamut ASUS Splendid, technologie OLED Power Saving a ASUS Tru2Life představují nástroje pro úpravu obrazu. ASUS také poskytuje bezplatnou výměnu OLED obrazovky v případě jakéhokoli problému s vypalováním obrazu během záruky.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse