Lenovo Yoga Book 9i se dvěma obrazovkami a Yoga Slim 6i

15. 3. 2023 06:20    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Nový Yoga Book 9i je prvním plnohodnotným notebookem se dvěma OLED displeji a přináší jedinečné funkce navržené tak, aby kreativní uživatelé mohli vytvářet vlastní příběh. Výjimečně flexibilní notebook Yoga Book 9i s platformou Intel Evo je univerzálnější než tradiční notebook a nabídne všestrannost dvou obrazovek, funkce více režimů a vynikající možnosti zábavy. Yoga Book 9i je stvořen pro novou generaci uživatelů, kteří posouvají kreativitu na novou úroveň, a dokáže podpořit jejich mnohostranné digitální požadavky a posílit jejich ambice, ať už pracují, tvoří, učí se nebo se baví.

Lenovo Yoga Book 9i se dvěma obrazovkami a Yoga Slim 6i

Práce na dvou obrazovkách pro vyšší úroveň efektivity

Yoga Book 9i je poháněn nejnovější generací procesorů Intel Core a umožňuje uživatelům naplno využít výhody plnohodnotného notebooku spolu s flexibilitou a potenciálem dvou obrazovek. Tento tenký a lehký notebook postavený na platformě Intel Evo je navržen a zkonstruován tak, aby poskytoval bezproblémové komunikační zážitky v širokém spektru aplikací a zároveň minimalizoval vliv na odezvu, výdrž baterie a konektivitu.

Technologie dvou obrazovek na notebooku Yoga Book 9i umožňuje uživatelům vychutnat si jedinečnou škálu zážitků. Mohou jednoduše surfovat na internetu a promítnout obsah na dva plnohodnotné displeje jednoduchým pohybem pěti prstů. Uživatelé, kteří chtějí pracovat na dvou samostatných souborech současně, mohou soubory zobrazit každý zvlášť, vždy jeden soubor na jednu obrazovku. Stejně tak mohou uživatelé sledovat video na jedné obrazovce a zároveň si zapisovat poznámky nebo vyhledávat informace na druhé obrazovce bez přerušení.

Štíhlý a lehký konvertibilní tvar notebooku přináší uživatelům flexibilitu, se kterou mohou plynule přepínat mezi režimem notebooku, tabletu nebo stanu podle svých potřeb. Při osobním setkání mohou uživatelé použít režim stanu pro zobrazení prezentace na jedné obrazovce a zároveň sledovat a ovládat tutéž prezentaci na druhém displeji. Komunikace a spolupráce během virtuálních setkání jsou také vylepšeny funkcí dvou obrazovek – umožňují hostiteli sdílet prezentaci na jedné obrazovce a zároveň sledovat chat, odpovídat na otázky a posouvat snímky prezentace z druhé obrazovky.

Yoga Book 9i je dodáván s folio stojanem, který uživatelům umožňuje lehčí práci na cestách. Odnímatelná Bluetooth klávesnice zvyšuje potenciál multitaskingu, stejně jako stylus Smart Pen vytvořené společností Lenovo, které je možné použít pro další zvýšení produktivity.

Sofistikovaný software a více zábavy

Inovativní software notebooku Yoga Book 9i navržený společností Lenovo ve spolupráci se společností Microsoft také zvyšuje potenciál uživatele při práci, učení, streamovaní, tvorbě a hraní her. Software funguje na operačním systému Windows 11 a obsahuje funkce inteligentního psaní a čtení stejně jako funkce psaní poznámek pro ty, kteří studují z domova. Ta umožňuje uživateli zapisovat si poznámky na jedné obrazovce a zároveň sledovat online hodinu na druhé obrazovce.

Když je čas na relaxaci, mohou uživatelé sledovat film na jedné obrazovce a na druhé vyhledávat zajímavosti o sledovaném filmu. Dva 13,3palcové 2,8K OLED PureSight displeje se 100% přesností barev DCI-P3 a Dolby Vision HDR přináší mimořádně živé barvy, ostřejší kontrast a bohatší detaily obrazu. Spolu s prostorovým zvukem Dolby Atmos a 360stupňovou otočnou zvukovou lištou s reproduktory Bowers & Wilkins si uživatelé mohou vychutnat výjimečně zábavný zážitek. Dalším výrazným designovým prvkem Yoga Book 9i je jeho barva Tidal Teal. Notebook je dodáván v ekologickém balení, přičemž materiál obalu, dárkové krabičky a vnější krabice obsahuje 100% recyklovaný papír.

Nový Yoga Slim 6i a vylepšené notebooky Yoga 9i (14”, 8) a Yoga 6 (13”, 8)

Uživatelům hledajícím inspiraci nabízí Yoga Slim 6i (14", 8) skvěle navržené přenosné a výkonné zařízení. Tento tenký, lehký a atraktivní notebook umožňuje uživatelům lehce pracovat a vytvářet obsah doma i na cestách. Notebook Yoga Slim 6i, postavený na platformě Intel Evo, je navržen tak, aby uživatelům poskytoval bezproblémové komunikační zážitky. Je vyroben z pevných, celokovových hliníkových materiálů, má tenké, ale vysoce odolné šasi a zvýšený výřez pro kameru pro snadné otevírání. Díky až 14palcovému OLED displeji s technologií Dolby Vision nabízí Yoga Slim 6i vizuálně uspokojivý zážitek. S větším poměrem stran 16:10 a volitelnou podporou dotykového ovládání je kreativní práce jako lehká úprava videa nebo fotografií mnohem intuitivnější. Yoga Slim 6i je poháněn nejnovějšími procesory Intel Core až 13. generace a poskytuje uživatelům i vylepšený zážitek z videokonferencí s funkcemi potlačení šumu a rozmazání pozadí pro profesionálnější prostředí.

Společnost Lenovo také představila vylepšený model Yoga 9i (14", 8), který je vybavený mobilními procesory Intel Core až 13. generace a poskytuje tak ještě působivější výkon na zvýšení všestrannosti a produktivity. Také nejnovější notebook Yoga 6 (13", 8) získal vyšší výkon s nejnovějšími procesory AMD Ryzen 7000 series a vylepšenou baterii pro zvládnutí více práce na dálku.

Podpůrné služby a software

Kromě těchto prémiových hardwarových možností nabízí společnost Lenovo celou řadu služeb v oblasti zdraví, podpory a ochrany zařízení, které pomáhají udržovat produkty ve špičkové kondici a v lepším zabezpečení. Příkladem je nejnovější cloudový bezpečnostní software Lenovo Smart Lock. Pro větší pohodlí zahrnuje podpora dnes představených notebooků službu Lenovo Premium Care Plus, která spojuje celou řadu služeb do jednoho řešení, zahrnující pokročilou hardwarovou a softwarovou podporu, ochranu před náhodným poškozením, prodlouženou záruku na baterii, služby Lenovo Migration Assistant a Lenovo Smart Performance – autodiagnostickou kontrolu stavu systému, která je k dispozici v rámci Lenovo Vantage.

„Dnešní uživatelé vedou všestranný život, a ještě více spoléhají na technologie, které jim umožňují navrhovat, vyvíjet a vytvářet vlastní obsah. Nové portfolio Yoga jsme navrhli tak, abychom dnešním uživatelům umožnili dosahovat budoucích cílů. Tento cíl ztělesňuje nový Yoga Book 9i, první plnohodnotný notebook na světě se dvěma OLED obrazovkami, který je odpovědí na požadavky našich zákazníků na všestrannost, mobilitu a výkon," řekl Jun OuYang, viceprezident spotřebitelského segmentu, Intelligent Devices Group ve společnosti Lenovo.

„Lidé stále více přijímají hybridní životní styl, hledají pohodlnější a efektivnější způsoby, jak dělat pracovat i bavit se,“ řekl Johnson Jia, senior viceprezident globálního inovačního centra, Intelligent Devices Group ve společnosti Lenovo. „S prémiovými zařízeními, které jsme dnes představili, přijímá společnost Lenovo tuto výzvu a představuje inovace navržené s cílem řešit moderní potřeby současnosti a umožnit lidem užívat si chytřejší svět.“

Ceny a dostupnost

  • Yoga Book 9i (13”, 8) od července 2023 s cenou od 53 999 Kč včetně DPH.
  • Yoga Slim 6i (14”, 8), v USA známý jako Lenovo Slim 7 (14”, 8) v ČR od dubna 2023 s cenou od 23 999 Kč včetně DPH.
  • Vylepšený Yoga 9i (14”, 8) s cenou od 49 999 Kč včetně DPH.
  • Vylepšený Yoga 6 (13”, 8) od března 2023 s cenou od 23 999 Kč včetně DPH.
Představení . Tiskové zprávy

Diskuse