Notebooky typu chromebook, pro práci i zábavu - Lenovo IdeaPad Chromebook Plus

9. 11. 2023 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Notebooky jsou nyní vybaveny nástroji jako je File Sync pro offline přístup k souborům na Disku Google a 1080p webkamera s nástroji pro videohovory poháněnými umělou inteligencí. Další funkcí je pak umělou inteligencí poháněný nástroj Magic Eraser ve Fotkách Google, který odstraní rušivé prvky z fotografií.

Notebooky typu chromebook, pro práci i zábavu - Lenovo IdeaPad Chromebook Plus

Nový Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (16”) je navržen pro herní nadšence. Stejně jako jeho předchůdce i nový model nabízí obnovovací frekvenci 120 Hz a RGB podsvícení klávesnice.

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (14”) je navržen pro uživatele na cestách. Ve svém těle kombinuje schopnosti notebooků a flexibilitu konvertibilního zařízení typu 2v1.

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (14”) je lehký notebook s certifikací odolnosti na armádní úrovni (MIL-STD 810H).

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (14”), IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (14”) a Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (16”) budou od prosince dostupné v ČR za cenu začínající na 12 999 Kč, 14 989 Kč, a 16 499 Kč včetně daně. Všechny nové modely Lenovo IdeaPad Chromebook Plus jsou vybaveny programem Photoshop a plánem Adobe Express Premium na 3 měsíce zdarma.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse