TCL BOOK X12 Go s 12.2 '' 2K displejem s inovovanou technologií NXTPAPER

8. 3. 2023 18:40    Rubrika: Představení    Autor: TZ

TCL rozšiřuje svou inovativní technologii displejů NXTPAPER do vůbec prvního odnímatelného notebooku TCL typu 2 v 1 s označením TCL BOOK X12 Go.

TCL BOOK X12 Go s 12.2 '' 2K displejem s inovovanou technologií NXTPAPER

12,2palcový displej NXTPAPER, který se podobá papíru (poměrem stran) a má rozlišení 2K. Tento displej snížuje emise škodlivého modrého světla až o 61 % více než běžné obrazovky. Hardware a software pro ochranu zraku je vrstvený tak, aby pomáhal snižovat únavu očí a zachovával původní barvy bez jejich žloutnutí.

Tento model je zároveň prvním zařízením TCL s odnímatelnou obrazovkou. Konstrukce typu 2 v 1 se dokonale hodí k flexibilnímu životnímu stylu. Odnímatelná klávesnice umožňuje psaní jako na klasickém notebooku. Klávesnici lze ale odepnout a používat štíhlý TCL BOOK X12 Go jako tablet. A díky funkcím spolupráce na více obrazovkách můžete sdílet soubory a zrcadlit zařízení, abyste mohli upravovat projekty přesahující jednu obrazovku.

TCL BOOK X12 Go nabízí neomezené možnosti kreativity a produktivity, aby uživatelé nemuseli dělat žádné kompromisy. Na zařízení je proto předinstalovaný systém Windows 11 Home, a pohání ho výkonný osmijádrový processor Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2. Baterie zvládne na jedno nabití pracovat až 14 hodin, což usnadňuje celodenní používání.

Notebook TCL BOOK X12 Go se začne prodávat později v tomto roce.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse