Acer Nitro Blaze 7 (GN771) - kapesní herní počítač s AMD a Windows 11

18. 9. 2024 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Společnost Acer oznámila svůj vstup do oblasti kapesních herních počítačů uvedením na trh nového Acer Nitro Blaze 7 (GN771). Zařízení kombinuje špičkové technologie a kompaktní design, aby uživatelé měli své hry a zábavu na nejvyšší úrovni vždy na dosah. První generace kapesního herního počítače Acer s umělou inteligencí je vybavena procesorem AMD Ryzen 7 8840HS s Ryzen AI, která optimalizuje výkon a odezvu v široké škále her a aplikací.

Acer Nitro Blaze 7 (GN771) - kapesní herní počítač s AMD a Windows 11

Nový kapesní herní počítač Acer Nitro Blaze 7 poskytuje bleskový výkon a efektivitu pro každodenní hraní a zábavu, díky procesoru AMD Ryzen 7 8840HS, který se může pochlubit působivými 39 AI TOPS. S technologií Ryzen AI mohou uživatelé očekávat optimalizovanou efektivitu a podporu funkcí využívajících umělou inteligenci přímo v zařízení. Využívá grafiku AMD Radeon 780M a technologii Radeon Super Resolution pro grafický upscaling v reálném čase a bez zpoždění.

Sedmipalcový dotykový displej IPS s rozlišením FHD (1920x1080) nabízí rychlou obnovovací frekvenci 144 Hz, 100% pokrytí sRGB a technologii AMD FreeSync Premium, která přináší mimořádně plynulé scény a hraní bez trhání. Nitro Blaze 7 také zajišťuje plynulý multitasking a dostatek prostoru pro hry, média a další soubory. Poskytuje velkorysou úložnou kapacitu až 2 TB M.2 NVMe PCIe SSD a 16 GB LPDDR5x paměti s rychlostí 7500 MT/s pro vyšší přenosové rychlosti a šířku pásma.

Díky nové aplikaci Acer Game Space mohou uživatelé procházet knihovnu her v herním kapesním počítači s operačním systémem Windows 11. Hráči získají přístup k tomuto prostředí a mohou si zde vybírat ze svých nejoblíbenějších herních titulů. Zařízení je také plně kompatibilní s hlavními herními platformami a obsahuje 3 měsíce služby PC Game Pass pro přístup ke stovkám nejkvalitnějších počítačových her.

Pro vysokorychlostní připojení podporuje herní handheld Nitro Wi-Fi 6E a poskytuje různé porty pro bezproblémové párování zařízení a příslušenství včetně USB4 (Type-C) s rychlým nabíjením a čtečky karet MicroSD pro rozšíření kapacity úložiště.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se budou lišit podle regionu.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse