Acer Predator Triton Neo 16 - herní notebook s procesory Intel Core Ultra

16. 2. 2024 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Společnost Acer představila nový herní notebook Predator Triton Neo 16 (PTN16-51), který je vybaven novými procesory Intel Core Ultra se speciálními funkcemi pro umělou inteligenci a grafickými procesory NVIDIA GeForce RTX řady 40 podporující náročné hry a kreativní software. Hráči a tvůrci obsahu mohou obdivovat vylepšené scény ve videohrách a možnosti designu na 16palcovém displeji s Calman certifikací, rozlišením až 3,2 K a obnovovací frekvencí 165 Hz.

Acer Predator Triton Neo 16 - herní notebook s procesory Intel Core Ultra

Nejmodernější systém chlazení kombinuje ventilátor AeroBlade 5. generace se speciální teplovodivou pastou na bázi tekutého kovu. Uživatelé mají přehled o komunikaci a správě zařízení díky softwaru Acer PurifiedVoice 2.0 s umělou inteligencí a obslužné aplikaci PredatorSense. Tento herní počítač s operačním systémem Windows 11 také hráčům poskytuje jeden měsíc služby Xbox Game Pass.

Nový procesor Intel Core Ultra řady H je vybaven speciálními funkcemi pro umělou inteligenci a optimalizaci aplikací. V kombinaci s grafickým procesorem až NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop, který podporuje technologii NVIDIA DLSS 3.5, si uživatelé budou moci vychutnat vizuální efekty vylepšené umělou inteligencí v aplikacích a ray-traced hrách. Jako notebook s certifikací NVIDIA-Studio je speciálně vytvořen pro tvůrce, poskytuje přístup k sadě tvůrčího softwaru NVIDIA Studio.

Notebook může být osazen dvěma možnými 16palcovými displeji s rozlišením až 3,2 K při obnovovací frekvenci 165 Hz a poměrem stran 16:10. Využívá také 100% barevný gamut DCI-P3, podporu funkce NVIDIA Advanced Optimus a technologie NVIDIA G-SYNC. Hráči, streameři a tvůrci obsahu pak mohou na monitoru Triton Neo 16 využít novou a vylepšenou technologii Acer Purified Voice 2.0. Díky kombinaci řešení pro redukci šumu, formování paprsku za pomoci umělé inteligence a přidání třetího mikrofonu s konstrukcí 3D pole jsou vnější ruchy blokovány.

Ventilátor AeroBlade 3D 5. generace, speciální teplovodivá pasta na bázi tekutého kovu na procesoru a vektorové tepelné trubice pro proudění vzduchu představují tepelné řešení herního notebooku Predator Triton Neo 16. S vylepšenou aplikací Predator Sense 5.0 si mohou uživatelé vybrat jeden ze čtyř provozních režimů pro hraní her, ovládat rychlost ventilátoru a sledovat výkon zařízení. Umožňuje také personalizaci RGB třízónového osvětlení klávesnice podle stylu a preferencí. Predator Triton Neo 16 je navíc vybaven celou řadou portů včetně HDMI, portu USB-C Thunderbolt 4 a čtečky karet Micro SD.

Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) bude v regionu EMEA dostupný v březnu 2024, kdy jeho cena bude od 1799 EUR.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse