HP EliteBook a ProBook (2024) - notebooky s umělou inteligencí Intel i AMD

11. 6. 2024 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Nejnovější počítače HP EliteBook a ProBook jsou vybavené funkcemi AI, poháněnými procesory Intel Core Ultra 5 a 7 nebo procesory nové generace AMD Ryzen PRO10 s dedikovanými NPU pro řešení úloh AI s individuálním výkonem.

HP EliteBook a ProBook (2024) - notebooky s umělou inteligencí Intel i AMD

Notebooky HP EliteBook 1000 Series G11: tato řada je nejvýkonnějším firemním počítačem HP s umělou inteligencí, výdrž baterie až 21 hodin (údaj výrobce). Díky využití umělé inteligence mají uživatelé až o 80 % vyšší grafický výkon, až o 38 % nižší spotřebu energie a až o 132 % rychlejší střih videa ve srovnání s předchozí generací. S technologií HP Smart Sense mění umělá inteligence výkon počítače tak, aby pracoval až o 40 % tišeji. Více než 70 % hlavních součástí obsahuje recyklované materiály, například i recyklované rybářské sítě využité na klávesnice. Sledování a návrhy údajů o napájení navíc pomáhají snižovat spotřebu energie.

Notebooky řady HP EliteBook 800 G11: nová řada je vytvořena s cílem uspokojit potřeby znalostních pracovníků, jejichž práce vyžaduje vysoký výkon a funkce pro spolupráci. Notebooky jsou vybavené procesory Intel Core Ultra 5 a 7 nebo procesory nové generace AMD Ryzen PRO. Rámeček těchto počítačů obsahuje minimálně 75 % PCR plastů.

Notebooky řady HP EliteBook 600 G11: jsou určené pro organizace, které potřebují maximalizovat výkon a flexibilitu pro vybavení řady uživatelů v hybridních prostředích. Počítače si poradí s náročnými podnikovými aplikacemi, takže uživatelé mohou pracovat efektivně a spolehlivě. Jejich rámečky obsahují nejméně 30 % PCR plastu, kryty kláves nejméně 50 % PCR plastu.

Notebooky řady HP ProBook 400 G11: jsou určené pro hybridní práci. Nabízejí pracovní postupy s využitím AI a nezbytný výkon, a zároveň rozšiřitelné úložiště a paměť. Řada obsahuje 50 % postindustriálně recyklovaného lisovaného hliníku v šasi.

Technologie HP Smart Sense je navržená tak, aby automaticky předvídala a přizpůsobovala se chování počítače při používání a zajišťovala nejlepší rovnováhu mezi výkonem a spotřebou. Kromě toho zvukové technologie Poly Studio a Dynamic Voice Leveling, AI Noise Reduction a automatické rámování nabízejí vylepšenou interakci a spolupráci na dálku.

Cílem HP je poskytovat nejbezpečnější a nejlépe spravovatelné počítače. Nyní představuje první firemní počítače, které chrání firmware proti hackerům využívajícím kvantové počítače. Jsou vybavené vylepšeným čipem HP Endpoint Security Controller (ESC), který pomáhá zajistit správu a ochranu citlivých dat. Oddělen od procesoru a operačního systému, poskytuje ESC hardwarovou platformu, která snižuje riziko narušení dat a zvyšuje produktivitu tím, že předchází výpadkům.

Notebooky HP Elite a ProBook jsou vybaveny řešením HP Wolf Security for Business, jež chrání koncové uživatele bez ohledu na to, kde a jak pracují. Společnost HP také uvedla na trh službu HP Cloud Endpoint Manager SaaS, která pomáhá IT oddělením zabezpečit koncové body před hrozbami pomocí automatizovaného monitorování a nápravy zařízení.

Ceny a dostupnost

  • HP ProBook 460 G11 od 22 490 Kč
  • HP EliteBook 660 G11 od 22 490 Kč
  • HP EliteBook 860 G11 od 34 900 Kč
  • HP EliteBook1040 G11 od 37 490 Kč

Všechny modely dostupné od června 2024.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse