HP OmniBook X 14 - AI notebook s procesorem Snapdragon X Elite

23. 10. 2024 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

HP uvádí na český trh OmniBook X 14, nejnovější AI notebook, který kombinuje výkon, bezpečnost a styl do jednoho ultramobilního balíčku. Tento plnokrevný stroj je osazený procesorem Snapdragon X Elite s dedikovanou NPU, která slibuje bleskurychlou odezvu při každodenních úkolech, ať už pracujete, studujete nebo tvoříte. NPU navíc zvládá až 45 bilionů operací za sekundu, čímž posouvá využití AI nástrojů přímo na zařízení na zcela novou úroveň.

HP OmniBook X 14 - AI notebook s procesorem Snapdragon X Elite

Díky 14palcovému displeji s rozlišením 2,2K, technologii Eyesafe pro ochranu očí a rekordní výdrži baterie až 26 hodin vám tento notebook slibuje pracovat i bavit se celý den bez kompromisů. A s váhou pouhých 1,35 kg je ideálním společníkem na cesty.

Výjimečnost OmniBooku X 14 nespočívá jen ve výkonu. Nabízí špičkové nástroje pro online spolupráci, jako je technologie HP Studio Boost a Poly Studio, které zajišťují dokonalý zvuk a obraz při videohovorech. Umělá inteligence se zapojuje i do kreativních aplikací, kde zjednodušuje a zrychluje úpravy fotografií a videí.

Jeho tělo obsahuje 50 % recyklovaného hliníku a pyšní se certifikacemi ENERGY STAR a EPEAT Climate+ Gold. HP OmniBook X 14 navíc slibuje, že je jedním z nejbezpečnějších AI notebooků nové generace, což znamená, že ochrana dat je na nejvyšší úrovni.

HP OmniBook X AI PC je na českém trhu dostupný od poloviny října v cenách od 34 990 Kč. V následujících dnech budou v prodeji i modely s procesorem Snapdragon Plus za cenu od 27 990 Kč.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse