Samsonite Pro DLX - luxusní brašny pro notebooky

27. 10. 2006 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: PR článek

Těžko se najde někdo, kdo v životě neslyšel o firmě Samsonite nebo se nesetkal s jejími produkty. Není divu, když jde o ikonu v ´oblékání notebooků´ a výrobě zavazadel vůbec. Od 1.11. 2006 se v ČR začnou prodávat dvě nové řady luxusních brašen pro notebooky. Jde o nejvyšší modely tohoto výrobce, které překypují komfortem a exkluzivitou. Nabízena bude také speciální řada pro ženy.

Samsonite Pro DLX - luxusní brašny pro notebooky

Prémiová řada

Na samém vrcholu pomyslného žebříčku produktů firmy Samsonite stanula nyní zavazadla řady PRO-DLX a PRO-DLX-F. Celkově jsou tyto řady určeny všem, kteří dokáží ocenit výjimečnou kvalitu a rádi si dopřejí jedinečný, reprezentativní a přitom funkční doplněk. Přídomek F (Samsonite Pro DLX F) potom značí produkty určené něžnější části uživatelů notebooků.

Kvalita dotažená do detailu

Brašen je na trhu mnoho, ale Samsonite při vývoji svých produktů opravdu dbá i na zdánlivé maličkosti, které však při každodenním užívání hrají důležitou roli pro komfort uživatele. Mezi takové přednosti patří kožená a velmi pohodlná držadla, která dobře padnou do ruky. Pro nošení přes rameno jsou určeny ergonomické, extra dlouhé popruhy s gelovou výplní, která netlačí. U batohů je zadní strana z prodyšného a pohodlného materiálu, který umožňuje dlouhé nošení na zádech. Další zdánlivou maličkostí jsou ale také velká očka na zipech, kam lze snadno umístit zámek nebo integrované kapsy na nápoje (u batohů).

Brašny jsou vyrobeny z kombinace kvalitní kůže a balistického nylonu a velmi zajímavá je, že výrobce na řadu Samsonite Pro DLX poskytuje doživotní záruku. Kromě brašen Samsonite nabízí také celou řadu cestovních zavazadel, z nichž většina může být vybavena volnou vložkou na notebook. Do kolekce PRO-DLX patří i řada vaků na šaty. Kompletní nabídka a flexibilita zavazadel umožňuje zkombinovat optimální cestovní sadu dle potřeb zákazníka.

SamsoniteSamsonite

Kompletní nabídka

Nejlevnějším modelem je Laptop Portfolio. Jde o brašnu s objemem 15,5 l na notebook a nezbytné příslušenství, která je nabízena za doporučenou cenu 3024 Kč bez DPH.

Největším modelem, který je navíc vybaven teleskopickým držadlem a kolečky, je PROX ROLLING TOTE, do kterého se vejde až 35 l nákladu a až 17'' notebook (bez obalu). Tento top-model je nabízen za doporučených 6554 Kč bez DPH.

Za zmínku rozhodně stojí také model PROX LAPTOP BRIEFCASE L EXP, který je rozšiřitelný a podle potřeby tak má objem 27,5 l nebo 32,5 l a přijde na 5401 Kč bez DPH.

Kromě brašen různých velikostí obsahuje řada PRO-DLX i batoh Laptop Backpack L s objemem pěkných 32 l. V ochranném pouzdře se do něj vejde 15'' a bez něj 16'' notebook.

Samsonite myslí také na ženy a pro ně připravil speciální řadu PRO-DLX-F. Ta obsahuje elegantní dámské aktovky s objemy 11 l / 16 l / 22,5 l a vejdou se do nich notebooky s 15,4'' nebo 16'' obrazovkou. Doporučené koncové ceny jsou 3361 Kč / 3697 Kč / 4201 Kč bez DPH.

Brašny Samsonite a jejich kompletní nabídku najdete na internetové adrese www.samsonite-ict.cz nebo na stránkách distributora pro ČR www.vtdata.cz.

SamsoniteSamsonite

Příslušenství

Diskuse