Brašny Samsonite Laptop Pillows - notebooky jako v peřince

10. 11. 2006 07:01    Rubrika: Příslušenství    Autor: PR článek

Další novinkou, kterou uvedla firma Samsonite i na český trh, jsou brašny vybavené speciální pěnovou hmotou s paměťovým efektem. Brašny Samsonite Laptop Pillows tak dodávají notebooku vysoce kvalitní ochranu před poškozením při přepravě. A jak je u brašen Samsonite zvykem, celá nová řada disponuje velmi pěkným designem.

Brašny Samsonite Laptop Pillows - notebooky jako v peřince

Do distribuce uvádí brašny firma VT DATA a.s. ve spolupráci s firmou SAMSONITE. Modelová řada brašen série Laptop Pillows (D34*XXX) nabízí kvalitní a ucelenou kolekci s mezinárodní zárukou 3 roky.

Hlavním lákadlem zcela nové koncepce je maximální důraz na ochranu notebooku, kterou zajišťuje patentovaná pěnová hmota „s pamětí” - Laptop Pillows. Výrobce nabízí brašny pro notebooky s LCD až do 16" a celý prostor pro brašnu je vždy vyplněn ochrannou pěnovou hmotou. Podle druhu brašny obsahují i větší či menší množství kapes pro ukládání CD/DVD disků, dokumentů, kancelářských potřeb a dalších drobností. Samozřejmostí je i vyztužená kapsa pro AC adapter, kabely a myš. Pro pohodlí majitele jsou brašny vybaveny odnímatelným popruhem s pohodlnou podložkou (rovněž odnímatelnou). Pro lepší funkci jsou zipy nylonové a s tvrzenými jezdci.

Dalším neodmyslitelným plusem brašen Samsonite je kvalitní zpracování a elegantní design. Černé brašny jsou uvnitř béžové podobně jako polstrování sedaček u luxusních vozů a vnitřek brašen je pro notebook také tak pohodlný a bezpečný podobně jako airbag ve voze. Zipy jsou vybaveny speciálním pogumovaným držátkem, které je dostatečně velké a zachází se s ním pohodlněji než s klasickým zipem.

SamsoniteSamsonite

Kdo by čekal, že takto vybavené a líbivé brašny budou výrazně dražší než konkurence, bude mile překvapen. Základní brašna s objemem 5 l je nabízena za doporučenou koncovou cenu 1302,- Kč bez DPH. Největší brašna s objemem 27 l pak za cenu 2604,- Kč bez DPH. V nabídce je i batoh s největším objemem 32 l a cenou 2520,- Kč bez DPH. Na brašny je poskytována mezinárodní záruka 3 roky.

Kompletní nabídku brašen Samsonite naleznete na internetových stránkách www.samsonite-ict.cz.

Distributorem pro ČR je firma VT data a.s. - www.vtdata.cz.

Příslušenství

Diskuse