130'' mobilní kino či kancelář, vměstnáno do brýlí TCL NXTWEAR S

12. 7. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost TCL uvedla na český trh brýle TCL NXTWEAR S, které slouží k promítání obsahu z kompatibilního mobilního telefonu, tabletu, notebooku nebo herní konzole. Využití najde třeba jako soukromé kino při cestování nebo kancelář v kavárně či dalších veřejných prostorech, protože simuluje sledování 130palcové obrazovky ze vzdálenosti 4 metrů.

130'' mobilní kino či kancelář, vměstnáno do brýlí TCL NXTWEAR S

Brýle se dvěma displeji Sony Micro OLED nabízejí obraz s Full HD rozlišením s poměrem stran 16:9 a 108% pokrytím barevného spektra sRGB.Hlasitost lze upravit pomocí kolečka na levé stranici. Kolečkem na pravé stranici se pro změnu ovládá jas, a obraz se přepíná z režimu 2D do 3D a zpět. Připojení kabelem se provádí prostřednictvím magnetického pogo-pin konektoru vzadu na pravé stranici, k telefonu nebo notebooku potom přes port USB-C, který musí mít podporu DisplayPort.

Nosníky TCL NXTWEAR S jsou vyrobeny z měkkého materiálu, který je šetrný k pokožce. Nosníky brýlí lze navíc nastavit, aby kopírovaly tvar nosu. Díky kompaktnímu tvaru ve složeném stavu se NXTWEAR S vejdou i do malé tašky. V balení nechybí ani vestavěný rámeček pro vložení korekčních čoček, který je magnetický.

O napájení zařízení TCL NXTWEAR S se stará připojený smartphone, notebook nebo herní konzole. V brýlích jsou zabudovány reproduktory (jeden pro každé ucho), nebo lze využít vlastní sluchátka.

Tento ''přenosný monitor'' ve tvaru brýlí je v nabídce za 14.999,- Kč včetně DPH.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse