27'' displej pro stereoskopické 3D bez brýlí - Acer SpatialLabs View Pro 27

13. 11. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

První 27palcový displej SpatialLabs společnosti Acer přináší nejen rozšířenou oblast 3D vidění, ale také novou technologii Acer Immerse Audio, která doplňuje vizuální a zvukový zážitek.

27'' displej pro stereoskopické 3D bez brýlí - Acer SpatialLabs View Pro 27

Zařízení je vybaveno stereoskopickým 3D řešením SpatialLabs a doplňuje ho nový zvukový systém Acer Immerse Audio spolu se sadou vývojářských nástrojů. Uživatelé mohou využít 4K panel, ergonomický design a odnímatelný kryt zlepšují sledování za špatných světelných podmínek.

Optimalizovaný 3D displej využívá modul pro sledování očí, který sleduje polohu a pohyb uživatelů v reálném čase i v tmavém prostředí. Režimy 2D a 3D umožňují přepínat mezi 2D a 3D stereoskopickým zobrazením, spolu s obnovovací frekvencí panelu 160 Hz, jasem 400 nitů a přesností barev Delta E<2.

Nový systém Acer Immerse Audio poskytuje zážitek z virtuálních sluchátek. Tato zvuková inovace poháněná umělou inteligencí využívá směrový přenos akustického signálu s tvarováním paprsku a mechanismy sledování hlavy k vytváření prostorového zvuku promítaného ze dvou reproduktorů s výkonem 2,5 W směřujících vzhůru.

Kromě 3D zobrazení se spolu se zařízením dodává centrum SpatialLabs Experience Center Pro, které poskytuje tvůrcům aplikace připravené k použití – jako je SpatialLabs Model Viewer a také doplňky pro návrhářský software. Kompatibilita s vykreslovacími enginy, jako jsou Unreal a Unity. Můstek Acer Steam VR přináší vývojářům VR a XR jejich výtvory do 3D vizualizace ve vysokém rozlišení a bez brýlí. Displeje poskytují stereoskopický obraz v kompatibilních aplikacích v kombinaci s runtime kompatibilním s OpenXR od společnosti Acer.

Díky konstrukci ErgoStand s kompatibilitou s držáky VESA lze nastavit náklon, natočení, otočení a výšku displeje. K dispozici je také řada důležitých portů pro připojení, jako je HDMI 2.1, USB typu C, DP 2.0 a duální USB typu A. Zařízení je také vybaveno rozhraním pro připojení k internetu.

Acer SpatialLabs View Pro 27 bude poprvé vystaven spolu s dalšími zařízeními SpatialLabs na veletrhu Immerse Global Summit (IGS) v Orlandu na Floridě od 17. do 19. října. Vývojáři a zájemci si mohou rezervovat sezení pro ukázky a diskuse o spolupráci.

Acer SpatialLabs View Pro 27 (ASV27-2P) bude k dispozici v 1. čtvrtletí roku 2024. Přesné specifikace, ceny a dostupnost se budou lišit podle regionu.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse