Acer Vero PL3510ATV - ECO projektor, který využívá pokročilý zdroj laserového světla

7. 5. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Acer uvedla na trh projektor Acer Vero PL3510ATV s rozlišením Full HD, diodou se svítivostí 4 800 ANSI lumenů a životností lampy 30 000 hodin, která zajišťuje dlouhotrvající jas. Úsporná konstrukce laserového projektoru navíc šetří až o 48 % více energie ve srovnání s projektory s lampou, což v konečném důsledku snižuje celkové náklady na vlastnictví a uhlíkovou stopu díky prodloužené životnosti produktu. V souladu s platformou Earthion společnosti Acer obsahují nejnovější produkty Vero na svém šasi recyklované (PCR) plasty a využívají recyklovatelné obaly.

Acer Vero PL3510ATV - ECO projektor, který využívá pokročilý zdroj laserového světla

Chytrý projektor Acer Vero PL3510ATV

Projektor Acer Vero PL3510ATV kombinuje pokročilou projekci s laserovým světlem a vysokou energetickou účinnost v přenosném zařízení. Nabízí rozlišení Full HD, dynamickou laserovou diodu se svítivostí 4 800 ANSI lumenů a kontrastní poměr 50 000:1, takže promítá brilantní a křišťálově čistý obraz z velké vzdálenosti, a to i v jasných vnitřních prostorách. Špičková technologie laserového fosforového osvětlení mu umožňuje prezentovat syté a přesné barvy při osmkrát menším rozkladu osvětlení a spotřebě energie o 48 % nižší ve srovnání s tradičními projektory s lampou. Projektor neobsahuje rtuť a v jeho šasi je také použito 50 % plastů z PCR, aby se snížila škodlivost pro životní prostředí. V kombinaci s životností 30 000 hodin pomáhají tyto vlastnosti šetřit celkové náklady na vlastnictví a snižovat množství odpadu.

Projektor Acer Vero PL3510ATV podporuje technologii 2D korekce lichoběžníkového zkreslení a korekci 4 rohů, která automaticky přizpůsobí projekci jakémukoli povrchu a zajistí zobrazení bez zkreslení, zatímco funkce posunu objektivu umožňuje pohybovat objektivem, aniž byste museli zařízením vůbec hýbat. Projektor Acer Vero PL3510ATV také podporuje nepřetržitou projekci 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a poskytuje tak uživatelům spolehlivý a kvalitní výkon i po delší dobu. Nechybí mu krytí IP5X, které chrání jeho součásti v jakémkoli prostředí. Projektor Acer Vero PL3510ATV je vybaven nejen vestavěným reproduktorem o výkonu 10 W, který zajišťuje filmový zvuk a eliminuje potřebu externích reproduktorů, ale podporuje také funkci Audio Return pro zvýšení kvality zvuku. Uživatelé tak mohou k projektoru připojit své oblíbené reproduktory a získat tak pohlcující zvukový zážitek, který doplní úžasné vizuální zobrazení. Díky přiloženému hardwarovému klíči, který podporuje Android TV, se Acer Vero PL3510ATV může pochlubit kompatibilitou s Chromecast pro bezproblémové streamování videa a zrcadlení obrazovky z kompatibilních aplikací.

Cena a dostupnost

Projektor Acer Vero PL3510ATV bude v oblasti EMEA v září za cenu 1 399 €.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se liší v závislosti na zemi prodeje.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse