ASUS ExpertWiFi EBM68 - expert na WiFi na dosah

16. 3. 2023 06:20    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

ASUS ExpertWiFi EBM68 je vysokorychlostní třípásmový WiFi 6 router s vysokým standardem zabezpečení, který představuje komplexní řešení pro sítě malých a středních firem. Díky minimalistickému a decentnímu designu se router ExpertWiFi EBM68 dokonale hodí do moderních kanceláří. Lze ho snadno připevnit na stěnu nebo nechat volně stát, aby vynikl jeho čistý bílý vzhled.

ASUS ExpertWiFi EBM68 - expert na WiFi na dosah

Ultrarychlá třípásmová technologie WiFi 6 zvyšuje rychlost přenosu dat až na 7 800 Mb/s, přičemž 160MHz kanály v pásmu 5 GHz zajišťují lepší účinnost a propustnost. Je také vysoce flexibilní a bezpečný, protože díky softwarové funkci Self-Defined Network umožňuje až pět různých SSID pro oddělení a upřednostnění zařízení pro různé firemní scénáře. Přizpůsobitelné jsou také portály pro hosty, což podnikům umožňuje použít vlastní branding a šablony.

Zařízení ExpertWiFi EBM68 poskytuje vynikající pokrytí WiFi signálem a podporuje až 12 mesh uzlů pro expandující firemní sítě - a je také vybaveno integrovanými funkcemi ASUS AiMesh usnadňujícími instalaci. K dispozici je i zabezpečení sítě enterprise úrovně s předplatným služby ASUS AiProtection Pro zdarma pro bezpečnější WiFi prostředí ve firmě. Aplikace ASUS Router umožňuje jednoduché nastavení a bezproblémovou správu sítě pomocí telefonu.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse