ASUS ProArt Display OLED PA32DCM a ProArt Display PA279CRV

26. 3. 2023 08:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

ProArt Display OLED PA32DCM je 31,5palcový 4K Pure RGB Stripe OLED panel s maximálním jasem 700 nitů a 99% pokrytím barevného spektra DCI-P3. ProArt Display PA279CRV je 27palcový 4K HDR monitor určený pro profesionály v oblasti střihu videa.

ASUS ProArt Display OLED PA32DCM a ProArt Display PA279CRV

Monitor ASUS ProArt Display OLED PA32DCM - dokonalé plátno pro profesionály

ProArt Display OLED PA32DCM je 31,5palcový 4K Pure RGB Stripe OLED panel s maximálním jasem 700 nitů a 99% pokrytím barevného spektra DCI-P3, který reprodukuje vysoký kontrast a detailní, realistický HDR obraz. PA32DCM má luxusní povrchovou úpravu z hliníku a kompaktní stojan. Lze jej připevnit na hranu stolu, čímž se uvolní místo na pracovní ploše, nebo zavěsit na zeď v orientaci na výšku nebo na šířku. Kromě toho má PA32DCM bohaté možnosti připojení, včetně rozhraní Thunderbolt 4.

V profesionálních studiích, kde se používá více monitorů ProArt s podporou hardwarové kalibrace, umožňuje centrum ProArt Color Center snadnou kalibraci všech monitorů současně a zajišťuje tak konzistentní barvy na všech zařízeních. Jedná se o centralizovaný online nástroj, který má uživatelům pomoci spravovat přesnost barev na více monitorech ProArt. Pomůže jim zjistit, kdy došlo naposledy ke kalibraci, kdy by měly být znovu zkalibrovány a také naplánovat dobu kalibrace u více monitorů – a to i když používají různé barevné parametry a jsou umístěny na různých místech. Například lze naplánovat časy kalibrace monitorů týmu vývojářů v Londýně, který pracuje s barevným prostorem sRGB, a současně monitorů týmu pro střih videa v Tchaj-peji, který používá DCI-P3. Centrum ProArt Color dokáže všechny tyto monitory zkalibrovat.

Monitor ASUS ProArt Display PA279CRV - vše podstatné pro profesionály

ProArt Display PA279CRV je 27palcový 4K HDR monitor určený pro profesionály v oblasti střihu videa. Jeho displej s certifikací Calman Verified se může pochlubit širokým barevným gamutem s 99% pokrytím DCI-P3 a 99% pokrytím Adobe RGB. Už z výroby je kalibrován na hodnotu Delta E < 2, což zaručuje výjimečnou přesnost barev. PA279CRV je o 30 % tenčí než jeho předchůdce a jeho základna je o 33 % menší, a proto zabírá méně místa na stole.

Pro větší pohodlí nabízí integrovaný port USB-C s podporou DisplayPort, rychlé datové přenosy a 96W napájení prostřednictvím jediného kabelu.

Kromě 27palcového modelu PA279CRV zahrnuje tato řada také 24palcový model ProArt PA248CRV a 32palcový model ProArt PA329CRV. Všechny tři monitory jsou vyrobeny s ohledem na udržitelnost, splňují globální ekologické standardy, z 85 % se skládají z recyklovaných plastů a mají papírové obaly usnadňující recyklaci.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse